Lássuk, hogy teljesítenétek a nyolcadikasok kompetenciafelmérésén. Ezeket a feladatok az idei kérdések közül válogattuk nektek.  Tovább »

Hány pontot lehet szerezni a fizikaérettségi szóbeli vizsgájával? Milyen feladatok lesznek közép- és emelt szinten? Utánajártunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen segédeszközöket lehet használni a biológiaérettségi szóbeli vizsgáján? Hogyan pontozzák a feleletet vagy éppen a projektmunkát? Utánajártunk.  Tovább »

hirdetés

Hamarosan megkezdődnek a 2018-as érettségi szezon szóbeli vizsgái. Lássuk, hogy milyenek a szabályok történelemből.  Tovább »

Hamarosan kezdődnek a szóbeli érettségik, itt találjátok a magyarérettségi tételeit, ha a kormányhivatalok által szervezett középszintű szóbeli...  Tovább »

Milyen lesz a magyarérettségi szóbeli vizsgája? Hány pontot lehet szerezni és milyen szempontok alapján értékelnek közép- és emelt szinten?  Tovább »

Közzétette a közép- és emelt szintű spanyolérettségi megoldását az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Délelőtt 11-kor véget ért a középszintű spanyolérettségi, itt nézhetitek meg a feladatokat.  Tovább »

Közzétette a közép- és az emelt szintű franciaérettségi feladatsorait és megoldásait az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Az emelt szintű fizikaérettségi feladatsorát és megoldásait is közzétette az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Közzétette a középszintű fizikaérettségi hivatalos megoldását az Oktatási Hivatal - itt ellenőrizhetitek a válaszaitokat.  Tovább »

Véget ért az emelt szintű fizikaérettségi írásbeli vizsgája is. Egy diák számolt be nekünk tapasztalatairól és a feladatsorról.  Tovább »

Tíz órakor véget ért a középszintű fizikaérettségi – itt találjátok a szaktanár által készített, nem hivatalos megoldásokat.  Tovább »

Itt találjátok a középszintű fizikaérettségi második, hosszabb feladatokból álló részének szaktanár által készített, nem hivatalos megoldásait.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X