Most már minden egyetemen és főiskolán elkezdődött a vizsgaidőszak - másfél hónapos tanulás vár több tízezer hallgatóra.  Tovább »

Sok egyetemista és főiskolás laptopon, táblagépen, netán okostelefon jegyzetel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szándékosan járókelők közé hajtott egy férfi egy gépkocsival péntek délután a dél-franciaországi Blagnacban, egy kereskedelmi főiskola előtt.  Tovább »

Az OECD-országok körében csak Olaszország és Mexikó áll Magyarország mögött a fiatal diplomások arányát tekintve – derül ki egy nemrégiben...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megszüntette az eljárást a rendőrség a sümegi John Henry Newman Oktatási Központ vezetői ellen.  Tovább »

Kevés magyar állampolgár tanul a határon túli egyetemek és főiskolák magyar nyelvű képzésein, míg a hazai felsőoktatási intézmények sok határon túli...  Tovább »

Rendhagyó, motoros felvonulással egybekötött tanévnyitóval kezdte meg a tanítást a Pető Intézet.  Tovább »

Javult a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) és a Károly Róbert Főiskola működésének szabályozottsága - közölte az Állami...  Tovább »

Milyen az első év az egyetemen vagy főiskolán? Mémgyárosok a gólyalétről.  Tovább »

Megkezdte működését az első vidéki Pető Prémium Pont a Gyulai Várfürdőben.  Tovább »

A Kecskeméti Főiskola és a Szolnoki Főiskola fúziójával nemrég létrejött Pallasz Athéné Egyetem új nevet kapott.  Tovább »

Négyéves programot indított uniós támogatással a képzési kapacitás és infrastruktúra javítása, a lemorzsolódás csökkentése és a diplomások arányának...  Tovább »

A ponthatárok kihirdetésének időpontja egyre csak közeleg.  Tovább »

Jókora ökörségek kerültek egy egyetemi tankönyvbe. Te milyen csillagjegy alatt szüretelsz gyógynövényt?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X