Előző cikkünkben megmutattuk, mire számíthatnak a hallgatók lakásfronton az elérhető, mégis frekventált kerületekben.  Tovább »

A gyulai egészségügyi és szociális felsőfokú képzések átkerülnek a a katolikus Szeged-Csanádi Egyházmegye által fenntartott Gál Ferenc Főiskolához.  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek a 2017-es felsőoktatási felvételire.  Tovább »

A bajai vízügyi szakok elcsatolása miatt lesznek változások, ezek közül is legfontosabb, hogy az állami diákok közszolgálati ösztöndíjat kapnak.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemhez kerül két vízügyi intézet az Eötvös József Főiskolától, ami néhány változást fog eredményezni a felvételit...  Tovább »

Miközben a fél ország a Műegyetem gazdasági karának kiválásával foglalkozott, a kormány szép csendben újra kiváltságos helyzetbe hozta a Nemzeti...  Tovább »

Bizonyos szakok esetében az intézmények nem csak a felvételizők pontszámát veszik figyelembe, hanem alkalmassági vizsgát is előírnak.  Tovább »

Alapvető baklövések, amiket a negyedik szemeszterben már nem fogsz elkövetni, de addig is érdemes a más hibáiból tanulni.  Tovább »

Mintegy 193 milliárd forintot fordítanak a következő években kollégiumi fejlesztésekre, amelyek során új kollégiumokat is létesítenek - jelentette...  Tovább »

A Szent István Egyetem helyett a katolikus Szeged-Csanádi Egyházmegye által fenntartott Gál Ferenc Főiskola működtetné a gyulai egészségügyi és...  Tovább »

A Nyíregyházi Egyetem szenátusa keddi ülésén kezdeményezte az intézmény rektora, Onder Csaba visszahívását - írja a szon.hu.  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, de nem tudjátok, melyik nyelvvizsgaközpontot válasszátok?  Tovább »

Az Erasmus+ program ma is a legjobb esélye egy hallgatónak arra, hogy külföldi tanulmányokat folytasson ösztöndíjjal.  Tovább »

A kisebbik kormánypárt ifjúsági szervezete szerint az egyetemeknek és főiskoláknak be kellene vezetni a biztonsági alapismeretek oktatását...  Tovább »

Az egyetemisták legjobb barátját már 33 éve ünnepeljük.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X