Már hetek (hónapok) óta azon gondolkodtok, vajon sikerül-e bejutni a kiválasztott egyetemre vagy főiskolára?  Tovább »

Persze a kecskeméti intézmény nem tűnik el, csak átnevezik, ez pedig péntektől hivatalossá vált.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Sarah Villafane a Charlstone-i Főiskola hallgatója, és nemrég posztolta a Facebookra kellemetlen történetét.  Tovább »

hirdetés

Augusztusban nevet válthat a kecskeméti és a szolnoki főiskola összevonásával tavaly nyáron létrehozott Pallasz Athéné Egyetem, az intézmény...  Tovább »

Augusztustól - egy kivétellel - eltűnnek az állami főiskolák, akkor olvad ugyanis a Semmelweis Egyetembe az konduktorokat képző Pető András Főiskola.  Tovább »

Miután már mindkét intézmény szenátusa rábólintott, a Pető András Főiskola a Semmelweis Egyetembe olvad augusztusban; az integrációt - ami a...  Tovább »

Amikor a tanár átvált a következő diára, de te még nem fejezted be a másolást:   Amikor a vizsga közepén a tanár...  Tovább »

Lövöldözés volt szerdán egy texasi felsőoktatási intézményben.  Tovább »

A hét legfontosabb eseményei.  Tovább »

A Semmelweis Egyetembe olvadhat a Pető András Főiskola, az integrációra mindkét intézmény szenátusa rábólintott, azt azonban még a minisztériumnak...  Tovább »

Minden tizedik egyetemista az Egyesült Államokban gyakorlatilag hajléktalan.  Tovább »

Elindult az informatikus utánpótlás biztosítása érdekében korábban meghirdetett kormányzati program, a kezdeményezéshez már 15 felsőoktatási...  Tovább »

A Pető Intézet kancellárja szerint jogszabályi nem megfelelőség miatt kellett egyes dolgozókat átsorolni másik bértáblába, akik kevesebb fizetést...  Tovább »

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola ellen indított összes nyomozást megszüntette a rendőrség. A rektor szerződése nyáron lejár, addig szabadságon lesz.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X