Még két hétig jelentkezhetnek az egészségügyi szakképzésre beiratkozott tanulók az ápolói ösztöndíjakra, amelyek fontos eszközei az egészségügyi...  Tovább »

Az egészségügyi intézmények szakdolgozói állományának erősítése érdekében 4,4 milliárd forint felhasználásával ösztöndíjprogram indul azok számára...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egészségügyi szakközépiskolákban tanulók részére indít ösztöndíjprogramot a kormány - közölte az egészségügyért felelős államtitkár.  Tovább »

A legfrissebb nyilvánosságra hozott statisztikai adatok alapján 2002 és 2016 közt több mint kétszeresére nőtt az egészségügyben dolgozók bére.  Tovább »

hirdetés

A jövőben a budapestiek ellátásából is ki kell vennie a részét az egyetemnek.  Tovább »

Úgynevezett non-doktorokat képeznek a három vidéki orvosi karon.  Tovább »

Az idei évtől egyetemi képzésben (MSC) részesülhetnek a diplomás egészségügyi szakdolgozók, valamint háromezer ápolónak tanuló kap ösztöndíjat -...  Tovább »

Simicskó István honvédelmi miniszter ez alkalomból hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, szeretnék...  Tovább »

Péntekig, december 16-áig igényelhető térítésmentesen a méhnyakrák elleni vakcina azon lányoknak a számára, akik az általános iskola 7.  Tovább »

Egy magyar kezdő vállalkozás, startup cég terméke segíthet az orvostanhallgatók és a fiatal orvosok képzésében.  Tovább »

Egyes egészségügyi szakok hallgatóinak ajánl ösztöndíjat a Honvédelmi Minisztérium (HM).  Tovább »

A magyar egészségügy helyzete miatt fejezték ki elégedetlenségüket demonstrálók péntek este a budapesti Kossuth téren.  Tovább »

2010-ben 420 rezidens kezdte meg a szakképzést a kórházakban, 2015-ben már 917 fiatal vesz részt a betegellátásban.  Tovább »

Tíz kórháznyi orvos hiányzik a magyar egészségügyből, miközben a magyar orvosi egyetemeken a hallgatóknak már a fele külföldi.  Tovább »

Sztrájkolhatnak a rezidensek, akik a jogtalan tanulmányi szerződéseket, az elmaradt pótlékokat és a szakorvosi felügyelet nélküli munkavégzést...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X