Felsőoktatás Eduline

Vonatbaleset miatt késte le a díjkiosztót a győztes diákújságíró

Elolvasom

Múlt héten rendezték meg a 17. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált a Millenárison, itt osztották ki -többek között- a legjobb diákújságírónak, legjobb diákfotósnak és a legjobb diákok által készített weboldalnak járó elismeréseket. Az újságírók között első helyezést elért Sándor Alexandra egy vonatbaleset miatt körülbelül öt perccel csúszott le arról, hogy a színpadon vehesse át az elismerését.

Felsőoktatás Eduline

Elárasztják a diákújságírók a Millenárist

Elolvasom

Tévés és rádiós személyiségek, illetve az online média iránt elkötelezett szakemberek találkoznak több mint ezer diákújságíróval a DUE Médiahálózat 17. alkalommal megrendezett Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján most pénteken a Millenárison. A rendezvénnyel egy időben európai diákújságíró-konferencia is zajlik majd, ahol a web2.0-ben rejlő közös európai lehetőségeket vitatják meg a földrész minden tájáról összegyűlt fiatal szakemberek.

Közoktatás Edupress

Kiosztották a diákcímlap-verseny díjait

Elolvasom

Nyolcadik alkalommal rendezett Diák-médiafesztivált a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE) október 17-én. A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán (BKF) rendezett eseményen Réz András esztéta hirdette ki a Címlap + Arc diáklap-szépségverseny győzteseit: felsőoktatási kategóriában a Műszaki Egyetemen kiadott KáTé, a középiskolás lapok közül pedig a pécsi Kredenc bizonyult a legjobbnak, a közönségdíjat pedig a BKF-es Komm kapta.