Felsőoktatás Eduline

Képek: így néznek ki az új diákigazolványok

Elolvasom

A kártyákat az okmányirodákban kell majd igényelni, áruk egységesen 1400 forint lesz mind a köz-, mind a felsőoktatásban tanulóknak. A már meglévő diákigazolványok érvényben maradnak, új típusú diákigazolványt a tanulmányaikat szeptemberben megkezdő általános és középiskolásoknak, valamint felsőoktatási hallgatóknak kell igényelniük.

Felsőoktatás Eduline

Egységes diákigazolványrendszert hozhatnak létre ősztől

Elolvasom

Az elektronikus hallgatói választásokról, a gyorsított hallgatói ügyfélkapuról és az egységes diákigazolvány rendszeréről is szó esett Nyitrai Zsolt infokommunikációs államtitkár és Horváth Dávid NetMiniszterelnök (a hallgatók online szavazással megválasztott képviselője) egyeztetésén a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája közleménye szerint.

Felsőoktatás Eduline

Semmire sem lehet használni a diákigazolványt?

Elolvasom

Elektronikus hallgatói választásokat, könnyített ügyfélkapus regisztrációt és az egységes állampolgári kártya mellé egységes, jól működő diákigazolvány-rendszert szeretnének a hallgatók, ezért országos érdekképviseleti szervük és a NetMiniszterelnök elnevezésű online kampányverseny nyertese együttműködést kezdeményezett Nyitrai Zsolt infokommunikációs államtitkárral.

1 2 3 4 5 6 7 8