Több száz millió forintot fordít a Debreceni Egyetem gyakorlóiskoláinak felújítására, karbantartásra idén nyáron.  Tovább »

Budapesten akár 15 százalékot is emelhetnek az albérleteken a ponthúzás körüli időszakban.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az állam is milliárdokkal támogatja azt az iskolát, ami a nemzetközi cégek menedzsmentjének kínál majd angol nyelvű képzést óvodától érettségiig.  Tovább »

Ismét tanítási célokra fogják használni a régi Beregszászi Pál Szakközépiskola belvárosi épületét - írja a civishír.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Komoly neveket jelentettek be az idén 10. alkalommal megrendezésre kerülő fesztivál szervezői.  Tovább »

A Debreceni Menetrend hiánypótló alkalmazás volt az ország második legnagyobb városában, de a helyi közlekedési vállalatnak nem tetszett a...  Tovább »

Előző cikkünkben megmutattuk, mire számíthatnak a hallgatók lakásfronton az elérhető, mégis frekventált kerületekben.  Tovább »

Babaszobát avattak szerdán a családbarát munkahely címet már többször kiérdemlő Debreceni Egyetemen.  Tovább »

Az amerikai National Instruments (NI) debreceni leányvállalata 15 millió forint értékben robotokat ajándékozott a megyeszékhely 37 általános...  Tovább »

Ha Budapestre, vagy a nagyobb egyetemi városok egyikébe vettek fel, jó eséllyel használnotok kell a helyi közösségi közlekedést.  Tovább »

Villamosozni akart az osztály, az egyik diákot megbüntették az ellenőrök, és rendőrt hívtak rá.  Tovább »

Bizonyítottság hiányában jogerősen felmentette a nagyobb kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás, sikkasztás, valamint hamis magánokirat...  Tovább »

A jövő hét elején, hétfőn és kedden 123 óvodást oltanak be a debreceni Mesekert Óvoda három telephelyének 205 óvodása közül - tájékoztatta az...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X