Az Erzsébet-utalvánnyal, a lakhatási támogatással és sok más cafeteriaelemmel együtt az iskolakezdési támogatás is a jövő évi költségvetés...  Tovább »

Egyes állam által nyújtott támogatások adómentességének törvénybe iktatását kezdeményezi kedden benyújtott törvényjavaslatában Rétvári Bence, az...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szűk két hét múlva új foglalkoztatót kapnak az iskolák technikai dolgozói, ám szerződést még nem láttak.  Tovább »

A Nemzeti Pedagógus Kar elnöke elismerte, amit már régóta rebesgettek: elveszítik a cafeteriát az iskolai dolgozók az állami átvétel után.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nem "ugrik" a cafetéria, a tankerületek maguk döntenek a juttatásokról - közölte a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) hétfőn az MTI-vel a...  Tovább »

Havi nettó nyolcvanezer maradhat a takarítók és karbantartók zsebében az államosítás után.  Tovább »

Az oktatást segítő dolgozók bérének rendezését, létszámának valós szükségletek alapján történő meghatározását, munkakörük végzettségnek megfelelő...  Tovább »

A szerdai Magyar Nemzet szerint többek között a béren kívüli juttatások mielőbbi kifizetését sürgették a tanári szakszervezetek a Sipos Imre...  Tovább »

Szeptembertől nem fognak cafeteriát kapni a pedagógusok, talán a jövő évtől igen - írja a Világgazdaság. "A 2014.  Tovább »

A tanév kezdete előtt pár nappal születhet meg a pedagógusok munkáját meghatározó kollektív szerződés - írja a...  Tovább »

Balog Zoltán erőforrás-minisztertől, Marekné Pintér Arankától, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ vezetőjétől...  Tovább »

Megduplázná rendelkezésre álló irodai férőhelyeit és költségeit a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KIK), mert...  Tovább »

A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) levélben fordult Balog Zoltánhoz, az emberi erőforrások miniszteréhez a...  Tovább »

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) arra tett javaslatot a kormánynak, hogy egységes cafeteriarendszer...  Tovább »

Ősszel egy összegben kapják meg a tanárok az idei évi cafeteria juttatásokat.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X