Jogsértő módon járt el egy iskola, amikor helyhiányra hivatkozva nem vett fel egy körzetébe tartozó gyermeket, a fenntartó pedig ezt nem vizsgálta...  Tovább »

Április 13-án, vagyis ma még be lehet íratni a gyerekeket az általános iskolákba. De milyen szabályokat kell betartaniuk az iskoláknak és a szülőknek?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Idén is tömegesen jelentik át másik lakcímre gyerekeiket a szülők azért, hogy ne a rosszabb körzeti, hanem egy távolabbi, de jobb iskolába vegyék...  Tovább »

Még mindig népszerű a "lak­cím­kár­tya­trük­k" az általános iskola beiratkozás előtt, sok szülő át­je­len­ti gye­rmeke lak­cí­mét egy ro­kon­hoz...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az óvodák egy részében az utolsó pillanatra hagyják az ehhez szükséges igazolások kiadását - írja a Bors.  Tovább »

A hét közepén kezdődnek az általános iskolai beiratkozások. Fontos figyelni arra, hogy minden kötelező dokumentumot magukkal vigyenek a szülők.  Tovább »

Kiderült, hogy idén melyik napokon lehet beíratni a gyerekeket az általános iskolákba, és hogy pontosan milyen dokumentumokat kell bemutatni.  Tovább »

Több tízezer szülő áll komoly döntés előtt, április közepén tartják az általános iskolák a beiratkozást.  Tovább »

Hamarosan mindenhol elkezdődik a beiratkozási időszak, ezzel együtt nagyon sok lehetőség és kedvezmény is vár rátok.  Tovább »

Érdemes figyelni az egyetemek honlapját és az e-maileket is, mert hamarosan minden egyetemen megkezdődik a beiratkozás és a regisztráció.  Tovább »

Mikor kapják meg a hivatalos felvételi határozatot, akik tegnap tudták meg, hogy bekerültek a kiválasztott egyetemre vagy főiskolára?  Tovább »

Függetlenül attól, hogy nappali, esti vagy levelező munkarendben, alap-, osztatlan vagy mesterszakon, esetleg...  Tovább »

Egy 104 éves nénit írtak be a helyi óvodába Svédországban.  Tovább »

Elkezdődött az oktatás az egyetemeken, főiskolákon: összegyűjtöttük a legfontosabb infókat a budapesti könyvtárakról.  Tovább »

Mit tehettek, ha a sorrendmódosítás után gondoltátok meg magatokat? Lehet már az első félévben szakot váltani? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X