Függetlenül attól, hogy nappali, esti vagy levelező munkarendben, alap-, osztatlan vagy mesterszakon, esetleg...  Tovább »

Egy 104 éves nénit írtak be a helyi óvodába Svédországban.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Elkezdődött az oktatás az egyetemeken, főiskolákon: összegyűjtöttük a legfontosabb infókat a budapesti könyvtárakról.  Tovább »

Mit tehettek, ha a sorrendmódosítás után gondoltátok meg magatokat? Lehet már az első félévben szakot váltani? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Hageni Távegyetem eltörölte a beiratkozási díjat, és mivel itt is vannak hallgatóik, így a döntés a magyarországi jelentkezőket is érinti.  Tovább »

Hiányzó dokumentumok, érettségi rossz tárgyból, túl kevés pont, sikertelen alkalmassági, elmulasztott beiratkozás - már csak ezeken múlik, hogy...  Tovább »

Eddig többen trükköztek azzal, hogy nem a valós tartózkodási helyüknek megfelelő óvodába íratták be a gyereküket, hanem abba, amelyikbe szerették...  Tovább »

Módosult az oktatási intézmények működéséről szóló miniszteri rendelet, a Magyar Közlöny keddi számában megjelent változtatások alapján a jegyző...  Tovább »

Április 16-án, csütörtökön és április 17-én, pénteken kell beíratni az első osztályos diákokat általános iskolába.  Tovább »

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) adatai szerint idén 76 971 gyermek iratkozott be az állami fenntartású intézmények első évfolyamára...  Tovább »

Pedagóguselbocsátásoktól tart a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) a több középiskolában tapasztalható tanulóhiány miatt.  Tovább »

Mennyibe kerül a kölcsönzés és a fénymásolás a nagy budapesti könyvtárakban? Hol milyen dokumentumokat lelhettek fel?  Tovább »

Mire kell figyelnetek friss egyetemistaként, főiskolásként? Hány kreditet kell félévenként elvégeznetek?  Tovább »

Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár, az Országos Széchényi Könyvtár, a Közép-európai Egyetem könyvtára - a három közül valamelyikben biztosan...  Tovább »

Minden elsősnek határidőre, vagyis április 30-ára találtak helyet az általános iskolákban, és erről a szülőket is...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X