Kell-e újabb hitelesítő adatlapot beküldenetek, ha változtattok a szakok sorrendjén vagy új dokumentumot töltötök fel az e-felvételibe?  Tovább »

Kell-e újabb hitelesítő adatlapot beküldenetek, ha változtattok a szakok sorrendjén vagy új dokumentumot töltötök fel az e-felvételibe?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Már van érettségitek, de a felvételivel csak most próbálkoztok? Érdemes-e újra nekifutni az írásbeli és a szóbeli vizsgáknak?  Tovább »

Mit kell vállalnotok, ha állami ösztöndíjas képzésre szeretnétek jelentkezni? Fizetnetek kell, ha nem szerzitek meg időben a diplomát?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen dokumentumokat kell leadnotok, ha mesterképzésre felvételiztek? Hogyan számolják ki a pontszámotokat? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hányszor kell részt vennetek a pályaalkalmasságin, ha több osztatlan tanárszakra is felvételiztek?  Tovább »

Hány pontot kaphattok a nyelvvizsgáért a 2016-os felvételin? Mi a helyzet akkor, ha két középfokútok is van? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Azokon a szakokon is jár többletpont az emelt szintű érettségiért, amelyekre senkit nem vesznek fel a nehezebb vizsga nélkül?  Tovább »

Hány képzést jelölhettek meg a 2016-os általános felvételi eljárásban?  Tovább »

Kötelező-e emelt szintű érettségit tennetek, ha magyar vagy biológia szakra jelentkeztek? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Meddig kell leadni a jelentkezési lapokat a középiskolai felvételin? Mikor tartják a szóbeliket, és mikor derül ki, hogy felvettek-e?  Tovább »

Mi változik a 2016-os felvételin az idei évhez képest? Hány pont kell a bekerüléshez? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Maradhattok állami ösztöndíjas helyen, ha túlcsúsztatok? Mi történik a megmaradó félévekkel?  Tovább »

Mennyi ideig maradhattok állami ösztöndíjas helyen, ha már túlcsúsztatok a képzési időn?  Tovább »

Mi az az ügyfélkapu, és hogyan lehet a leggyorsabban hitelesíteni az online jelentkezési lapot?  Tovább »

hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X