Még nincs programotok estére, de nyitottak vagytok egy kis mozizásra? Akkor az idén 10 éves a Werk Film Akadémia programja nektek szól.  Tovább »

Idén először a Werk filmes nyári tábort szervez középiskolásoknak.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Új képzést indít a Werk Akadémia és az Eduline. Ha boldogulni szeretnél az online világban, akkor naprakész gyakorlati tudásra van szükséged.  Tovább »

Már a Vaterán és a Jófogáson is tanárokra vadásznak az iskolák, új tantárgyat vezethetnek be az általános iskolákban, változásokkal indul a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nem jött össze a felvételi, vagy nem egészen azt kaptad az egyetemi marketingképzéstől, mint amire számítottál?  Tovább »

A felvételi időszak idén már lezárult, azonban vannak olyan képzések, amelyekre még mindig jelentkezhettek, ilyen a Werk Akadémia legújabb képzése is.  Tovább »

Új képzés indul a Werk Akadémián, a kurzus tökéletes választás, ha érdekel titeket az online marketing, az e-commerce, az online média működése.  Tovább »

Miként tanul szépírást egy jogász, hogy még "diákévei" alatt sikeres regényt írjon?  Tovább »

Lakatos Márk neve nem ismeretlen a médiában jártasak számára.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X