szerző:
Eduline

A felvételi időszak idén már lezárult, azonban vannak olyan képzések, amelyekre még mindig jelentkezhettek, ilyen a Werk Akadémia legújabb képzése is. Most egy rövid kvízben ismertetjük a Werk-képzéseket. Ti tudtátok ezeket?

Az új képzés a Werk Akadémián, tökéletes választás, ha érdekel titeket az online marketing, az e-commerce, az online média működése. Az Online Média és Marketingakadémia powered by HVG képzés résztvevői megtanulhatják hatékonyan használni az online performancia marketingeszközeit, olyan tudást szerezhetnek, amellyel otthonosan mozoghatnak majd a marketing- és médiaiparban, és ami még fontosabb: értékes szakmai kapcsolatokat építhetnek.

Itt tölthetitek ki a kvízt:

 

Werk Akadémia

Nyílt nap: 2017 szeptember 4., 18:00

Helyszín: VIII. Salétrom u. 4. (Barátságos kertes loft a Rákóczi tértől egy percre)

Online marketing és Média menedzser képzés jelentkezési határideje: 2017. szeptember 5.

A jelentkezésért kattints ide.

Egy új képzés, ami téged is érdekelhet: már lehet jelentkezni

Új képzés indul a Werk Akadémián, a kurzus tökéletes választás, ha érdekel titeket az online marketing, az e-commerce, az online média működése. Az Online Média és Marketingakadémia powered by HVG képzés résztvevői megtanulhatják hatékonyan használni az online performancia marketing eszközeit, olyan tudást szerezhetnek, amellyel otthonosan mozoghatnak majd a marketing- és médiaiparban, és ami még fontosabb: értékes szakmai kapcsolatokat építhetnek.