„Meglep maga a foglalás ténye, de az, hogy tiltakoznak a diákok, nem meglepő, ez várható volt” – mondta Pokorni...  Tovább »

Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár és Pokorni Zoltán más stratégiában gondolkodnak - erről a Fidesz alelnöke beszélt...  Tovább »

Pokorni Zoltán szerint nem a finanszírozás a legfőbb oka az oktatási intézmények között ma tapasztalható...  Tovább »

Pokorni Zoltán nem tartja jónak és elégségesnek az oktatási államtitkárság által felvázolt életpályamodellt, amelynek...  Tovább »

Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke szerint nagy hiba lenne az oktatási rendszer átalakítását leállítani, és...  Tovább »

Támogatta az Országgyűlés oktatási bizottsága hétfői ülésén a köznevelési intézmények átadás-átvételét szabályozó...  Tovább »

Mi az oka az iskolai erőszaknak? Ki felel az agresszióért? Mennyiben okolható az iskola és a pedagógus?  Tovább »

Pokorni Zoltán reméli, pár év múlva megmutatkozik, hogy túlzás volt egy költségvetési szervbe olvasztani minden...  Tovább »

Nem tenné kötelezővé Pokorni Zoltán volt oktatási miniszter, az Országgyűlés oktatási bizottságának fideszes elnöke...  Tovább »

"Továbbmegyünk egy rossz úton, egy tananyagcentrikus úton, melynek következménye, hogy nem tudunk odafigyelni a...  Tovább »

Még a Fideszben is komoly aggodalom övezi a közoktatási rendszer államosítását, többen megkérdőjelezik, hogy...  Tovább »

Az Országgyűlés alkotmányügyi bizottsága hétfői ülésén a szakiskolai képzésben tanított közismereti tárgyak arányával...  Tovább »

Összekülönbözött Pokorni Zoltán, Hoffmann Rózsa és Pintér Sándor a Fidesz-frakció kedd reggeli ülésén, a vita tárgya...  Tovább »

Az ellenzék megszavazta, a fideszes többség pedig leszavazta Pokorni Zoltán, az oktatási bizottság elnökének...  Tovább »

Pokorni Zoltán, az Országgyűlés oktatási, tudományos és kutatási bizottságának fideszes elnöke szerint a Nemzeti...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X