"A kormány szerint vannak olyan, a korábbi önkormányzati fenntartó által nyújtott juttatások, amelyek nem...  Tovább »

A köznevelési törvény módosításáról szavaz az Országgyűlés ma, a kétnapos rendkívüli ülése második napján.  Tovább »

Helyes, hogy a kormány hozzányúlt a közoktatási rendszerhez, de ahogyan hozzányúlt, az helytelen, mert túl sok...  Tovább »

Több mint egy éve próbálja létrehozni Pintér Sándor az iskolarendőséget, egyelőre sikertelenül - írja a hvg.hu.  Tovább »

(x)

Új képzések, versenyképes diplomák – ajánló: Zsigmond Király Főiskola

A Zsigmond Király Főiskolán immáron teljesen angol nyelvű, valamint duális képzések is elérhetőek a 2016. szeptemberben kezdődő szemeszterben.  Tovább »

"Az a probléma, hogy a hallgatók nem hiszik el a kormánynak azt, amit mond.  Tovább »

Pokorni Zoltán azt javasolja a XII.  Tovább »

"A tandíj neve" - ezt válaszolta Pokorni Zoltán, az oktatási bizottság fideszes elnöke az Index kérdésére, hogy mi...  Tovább »

„Meglep maga a foglalás ténye, de az, hogy tiltakoznak a diákok, nem meglepő, ez várható volt” – mondta Pokorni...  Tovább »

Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár és Pokorni Zoltán más stratégiában gondolkodnak - erről a Fidesz alelnöke beszélt...  Tovább »

Pokorni Zoltán szerint nem a finanszírozás a legfőbb oka az oktatási intézmények között ma tapasztalható...  Tovább »

Pokorni Zoltán nem tartja jónak és elégségesnek az oktatási államtitkárság által felvázolt életpályamodellt, amelynek...  Tovább »

Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke szerint nagy hiba lenne az oktatási rendszer átalakítását leállítani, és...  Tovább »

Támogatta az Országgyűlés oktatási bizottsága hétfői ülésén a köznevelési intézmények átadás-átvételét szabályozó...  Tovább »

Mi az oka az iskolai erőszaknak? Ki felel az agresszióért? Mennyiben okolható az iskola és a pedagógus?  Tovább »

Pokorni Zoltán reméli, pár év múlva megmutatkozik, hogy túlzás volt egy költségvetési szervbe olvasztani minden...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X