A Pedagógusok Szakszervezete azt kezdeményezi, hogy egy évvel halasszák el az új Nemzeti alaptanterv (Nat) bevezetését - közölte a szakszervezet...  Tovább »

A pályakezdők béremelése mellett a nyugdíjasok továbbfoglalkoztatásának automatizmusával, illetve a végzős hallgatók bevonásával lehetne enyhíteni a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hamarosan itt az iskolakezdés, valóban nem lesz más ez az év sem a pedagógusoknak?  Tovább »

Pedagógus szakszervezetek vezetőivel találkozott Palkovics László innovációs és technológiai miniszter kedden Budapesten - közölte a tárca az MTI-vel.  Tovább »

hirdetés

A videót nemrég töltötte fel Facebook-oldalára a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ).  Tovább »

"Bárki bármit mond, a pedagógusok presztízse, szabadsága ma a béka feneke alatt van.  Tovább »

A pedagógusbéreknek ismét a minimálbérhez kellene igazodniuk, ez az egyik olyan kérdés, amelyről a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) egyeztetne a...  Tovább »

Nemcsak tanárokból, óvodapedagógusokból is egyre nagyobb a hiány, jelenleg több mint 760 óvónőt keresnek az óvodák.  Tovább »

"Ez az állandó változás, ez a hektikusság abszolút bizonytalanságot generál" - mondta a Pedagógusok Szakszervezetének (PSZ) új elnöke.  Tovább »

Az életpálya bevezetésekor a pedagógusok nem egyszerre kapták meg az ehhez társított bért, pedig a PSZ szerint ez mindenkinek jár, és a minőségi...  Tovább »

Szabó Éva Zsuzsanna eddigi alelnök lesz a Pedagógusok Szakszervezetének (PSZ) új elnöke.  Tovább »

Hétvégén tisztújító kongresszust tart a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ), vagyis hétfőtől új elnök vezeti a szakszervezetet.  Tovább »

Az elmúlt évek igazolták, hogy az Emmi jelenlegi struktúrájában nem tudja hatékonyan szolgálni a hozzá tartozó egyes ágazatok érdekeit, így a...  Tovább »

Csatlakoznak a kormány által 2016 elején létrehozott köznevelési kerekasztalhoz - ezt a hírt hozták nyilvánosságra kedden a Pedagógusok...  Tovább »

Gyakorlatilag kettészakadt a legnagyobb pedagógus-szakszervezet – írja a Magyar Nemzet.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X