Szeptembertől elektronikus formában is le kell adni a szakdolgozatokat a Pécsi Tudományegyetemen – a pecsistop.  Tovább »

A Gyurcsány Ferenc diplomamunkájával kapcsolatos plágiumgyanút vizsgáló pécsi egyetemi bizottság oldalszám szerinti...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció (DK) újabb feljelentéseket kíván tenni a volt miniszterelnök eltűnt...  Tovább »

A korábbi hírekkel szemben megvan a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Földrajzi Intézetében Gyurcsány Ferenc sógorának...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nemmel válaszolt Gyurcsány Ferenc arra a kérdésre, hogy másolta-e a szakdolgozatát vagy annak egy részét.  Tovább »

Feljelentést tett a rendőrségen a Pécsi Tudományegyetem (PTE) szerdán Gyurcsány Ferenc volt kormányfő eltűnt...  Tovább »

A Pécsi Tudományegyetem (PTE) oktatási igazgatója szerint ő nem felel a szakdolgozatok őrzéséért, az nem tartozik a...  Tovább »

Képtelen vádnak nevezte Gyurcsány Ferenc a május elsejei beszédében, hogy egykori sógora négy évvel korábbi...  Tovább »

Lopás miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz Gyurcsány Ferenc, amiért eltűnt 1984-ben írt szakdolgozata a...  Tovább »

A bírálat alapján rekonstruált Gyurcsány-dolgozat minden ponton egyezik volt sógora, Rozs Szabolcs dolgozatával -...  Tovább »

Négy évvel Gyurcsány Ferenc előtt majdani sógora, Rozs Szabolcs a volt miniszterelnökével megegyező címen adott le...  Tovább »

Kereste őket, de sem a főiskolai, sem az egyetemi szakdolgozatát nem találta meg Gyurcsány Ferenc.  Tovább »

A jegyzőkönyv szerint leselejtezték Gyurcsány Ferenc volt kormányfőnek a Janus Pannonius Tudományegyetem...  Tovább »

Ha megtalálja, nyilvánosságra hozza szakdolgozatait Gyurcsány Ferenc.  Tovább »

Politikusok szakdolgozatainak felkutatásáról cikkeznek a szerdai napilapok: a Magyar Nemzet szerint lavinát indított...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X