Felsőoktatás Unyatyinszki György

Ez a Gólyatábor biztos, hogy megüli a gyomrod

Elolvasom

A Gólyatábor című rövidfilmben teljesen érdektelen a nemi erőszak elkövetője, csakis az áldozattal és környezetével, kiváltképp az eltussolást szorgalmazó hökössel foglalkozik. Remekül eltalált hangulatú mementó készült az ELTE gólyatábori erőszakbotrányairól.

Felsőoktatás Eduline

Nemi erőszak az ELTE-gólyatáborban: kirúghatnak öt hallgatót

Elolvasom

Az ELTE Tanító- és Óvóképző Karának HÖK-elnöke tudott arról, hogy a fonyódligeti gólyatáborban elkövetett nemi erőszak gyanúsítottja korábban is zsarolt már egy lányt, ennek ellenére engedélyezte, hogy a 38 éves férfi jelen legyen a rendezvényen – derült ki az egyetem tényfeltáró vizsgálatának eredményéből, amelyet szerda délelőtt ismertetett Rónay Zoltán főtitkár. Nyolc hallgató ellen indítanak fegyelmi eljárást, öt egyetemistát el is bocsáthatnak.

Felsőoktatás MTI

Nemi erőszak a gólyatáborban: megszólalt a HÖOK

Elolvasom

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának (HÖOK) elnöke szerint kirívó és példátlan, ami az Eötvös Loránd Tudományegyetem gólyatáborában történt, ugyanakkor számos, a hallgatói önkormányzatok (HÖK) által példaértékűen szervezett gólyatábor zajlik.

Felsőoktatás Eduline

Nemi erőszak a gólyatáborban: tüntetés lesz a Class FM előtt

Elolvasom

Tüntetést szervez a Class FM Üllői úti székháza elé vasárnapra a Nőkért Egyesület és tíz civil szervezet, hogy együtt tiltakozzanak a nemi erőszak bagatellizálása ellen. A tüntetés szervezői szerint a rádió Morning Show című műsorában hétfő reggel az ELTE fonyódligeti gólyatáborban történt szexuális erőszakon élcelődtek - írja a Nol.hu. A rádió vezetője az egyetem vezetőinek levelet írt, amelyben elnézést kért.

Felsőoktatás Eduline

Nemi erőszak a gólyatáborban: ilyen ELTE-s gólyatábor többé nem lesz

Elolvasom

Akár el is bocsáthatják az egyetemről az ELTE Tanító- és Óvóképző Kar gólyatáborának szervezőit, ha kiderül, hogy valóban tudtak a nemi erőszakkal gyanúsított férfi múltjáról - mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján az egyetem rektora, aki a felsőoktatási államtitkárt és az emberi erőforrások miniszterét is tájékoztatta a fonyódligeti gólyatáborban történtekről.

1 2