szerző:
Eduline

Más ELTE-s gólyatáborokban is dolgozott fotósként az a férfi, aki a gyanú szerint az ELTE Tanító- és Óvóképző Karának (ELTE TÓK) fonyódligeti gólyatáborában megerőszakolt egy hallgatót - írja a vs.hu.

A lap úgy tudja, korábban előfordult olyan, hogy a férfi lányokat vitt fel a gólyatábori szobájába, akiknek képeket mutatott meztelen nőkről, és megpróbálta rávenni őket, hogy róluk is készíthessen hasonlót.

A vs.hu azt írja: bár hivatalosan nem erősítették meg, hogy a fotós a gyanúsított, de az érintettségére utalhat, hogy vasárnap a szervezők között még az ő képe is szerepelt az ELTE TÓK hallgatói önkormányzatának Facebook-oldalán, de mára a fotó már lekerült onnan. Igaz, a férfi nem szerződött a gólyatábor szervezőivel.

Az egyetem közleménye szerint a fonyódligeti gólyatábor „szervezett programjaitól függetlenül történt az a nemi erőszak, amelynek gyanúja miatt nyomozást indított a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság”.

„Azt egyértelműen megerősítjük, hogy az ELTE gólyatáborában a szervezett programok keretében a résztvevők semmilyen kényszerítésnek sem voltak kitéve, bűncselekmény ezekhez kapcsolódva nem történt” – olvasható az egyetem közleményében.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!