Zajlanak a tárgyalások az ösztöndíj-rendszer átalakításáról, az oktatási államtitkárság szeretne erre a kérdésre még az év végéig pontot tenni -...  Tovább »

Újabb ösztöndíjlehetőséget ajánlunk: 16-18 éves diákoknak hirdet négyhetes ösztöndíjat a Benjamin Franklin Nyári Intézet.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Kétéves külföldi ösztöndíjra pályázhatnak középiskolások a United World Colleges (UWC) nevű szervezetnél - az ösztöndíjasok két évig tanulhatnak...  Tovább »

December 16-ig pályázhatnak végzős középiskolások a Klein Family Scholarshipre, amely fedezi a négyéves alapképzést az egyesült államokbeli Sewanee...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Havi 100 ezer forintos ösztöndíjat kaphatnak februártól vagy legkésőbb szeptembertől azok az informatika szakos hallgatók, akik legalább 3,5-es...  Tovább »

Egészen november 15-ig pályázhatnak az Útravaló Ösztöndíjprogramra a Budapesten vagy Pest megyében tanuló, hátrányos vagy halmozottan hátrányos...  Tovább »

Több, állam által nyújtott támogatás és ösztöndíj válik adómentessé az Országgyűlés keddi döntése értelmében - mondta Rétvári Bence, az Emberi...  Tovább »

Több állam által nyújtott támogatás és ösztöndíj lesz adómentes a jövőben a parlament keddi döntése értelmében.  Tovább »

Újra pályázhatnak színművészeti tanulmányokat folytató hallgatók a Törőcsik Mari-ösztöndíjra.  Tovább »

A kormány idén 230 millió forintos ösztöndíjjal segíti a hátrányos helyzetű gyermekek diplomaszerzését - jelentette be az Emberi Erőforrások...  Tovább »

Nagy az érdeklődés az idén ősszel először indított ápolói mesterképzés iránt.  Tovább »

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) szerint kiemelt és azonnali megoldást igénylő probléma az ösztöndíjak kérdése.  Tovább »

Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ ösztöndíjpályázatot hirdetett ápolás mesterképzési szakos hallgatóknak, az első félévben akár 640 ezer...  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a nemzeti felsőoktatási ösztöndíjasok névsorát a kormányzati oldalon.  Tovább »

Sokan kérdeztétek, milyen szakmákkal lehet a leggyorsabban elhelyezkedni.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X