Rossz hírünk van azoknak, akik októberben-novemberben érettségiznek (újra) történelemből: csak az új, kronológiát nem tartalmazó atlaszt...  Tovább »

Fontos kérdés, ha az őszi érettségi időszakra készültök. Kinek kell fizetnie a vizsgákért, és mennyit?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Több közismereti tantárgyból közzétette 2017-es őszi érettségi szóbeli mintatételeit és a mintafeladatokat az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal azoknak a tantárgyaknak a listáját, amelyekből 2018-ban emelt szintű érettségit lehet tenni.  Tovább »

hirdetés

Utasításba adták a szakképző intézmények vizsgabizottságainak, hogy a lehető legkevesebb gyereket buktassák meg az új szakmai ágazati érettségiken –...  Tovább »

Az egyik szegedi középiskolában a Honeybeast egyik legnépszerűbb számából érettségizhettek a diákok.  Tovább »

Több tárgyból a hármas átlageredményt sem érték el a diákok az idén kötelezővé tett komplex szakmai érettségi vizsgákon.  Tovább »

A legfrissebb adatok szerint ezek a legnépszerűbb alapképzések az idén felvételizők körében.  Tovább »

Érdekes adatokra bukkantunk a Felvin: tudtátok, hogy minden harmadik felvételiző 20-23 éves? Hogy a legtöbben Közép-Magyarországon élnek?  Tovább »

Fontos kérdés a felvételizőknek: mikor jár az emelt szintű érettségi után az 50 többletpont?  Tovább »

Sokakat érintő, mégis kevésszer feltett kérdésekre kerestük a válaszokat.  Tovább »

Ezek voltak a hét legfontosabb eseményei az oktatásban.  Tovább »

Hány pontot kaphatnak az egyetemre-főiskolára jelentkezők, ha "régi", vagyis 2005 előtti érettségivel vágnak neki a felvételinek?  Tovább »

80 gyereknek még a 9-10. osztályos bizonyítványa is gyanús. Az érintett iskola tanárjai fizetést sem kaphattak már egy ideje.  Tovább »

Nem kell beküldeniük az idei felsőoktatási felvételi eljárásban az érettségi bizonyítványukat a felvételi rendszerbe azoknak a jelentkezőknek, akik...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X