Szívesen megoldanátok néhány matektesztet? Mutatunk három egészen izgalmas kvízt.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nem változtatna az érettségi vizsgák beosztásán az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) - derül ki a tárca parlamenti államtitkárának válaszából.  Tovább »

A felsőoktatási helyettes államtitkárság megbízására készült egy modellszámítás az Oktatási Hivatalban arról, hogy mi várható 2020-tól, amikor a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sok olyan eset van, amikor pót- vagy javító érettségi vizsgát kell tenni. Mikor kell vizsgadíjat fizetni, és mikor ingyenes az írásbeli és a szóbeli?  Tovább »

Minden bölcsészettudományi és társadalomtudományi szakhoz kötelező egy emelt szintű érettségi a 2019-es felvételin is.  Tovább »

Megkezdődtek az egyetemi kollégiumi jelentkezések, hamarosan készülhettek a gólyatáborra is. De mi a helyzet a beiratkozással?  Tovább »

Pontosan mikor kezdődik a 2018-as őszi érettségi szezon? Itt a teljes lista és a vizsgák időpontjai:  Tovább »

Milyen szakokon lesz kötelező az emelt szintű érettségi a 2019-es felvételin? Itt megnézhetitek a képzések teljes listáját.  Tovább »

Ma este elérhetővé válnak a 2018-as ponthatárok, így kiderül, ki kerül be a felsőoktatásba.  Tovább »

Mennyi volt a legmagasabb ponthatár tavaly? És ezt melyik egyetem melyik szakára hirdették meg?  Tovább »

Jövő héten kiderülnek az idei felvételi ponthatárai. Megvan, melyik korosztály jelentkezett legnagyobb arányban a 2018-as felvételire.  Tovább »

3,67-es összesített átlaggal zárták a diákok a tavaszi érettségi vizsgákat, ilyen jó eredmény a kétszintű érettségi rendszer bevezetése óta nem...  Tovább »

Fontos, hogy tudjátok, mit kell vállalnotok, ha állami ösztöndíjas képzésre jelentkeztetek a 2018-as felvételin.  Tovább »

Szigorítana a Magyar Nemzeti Bank az érettségi szabályain, több tízezer forintot veszítenek a pedagógusok azzal, hogy a bértáblájuk alapjának...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X