Egyre közeledik az érettségi napja - a gimnáziumi évek legnagyobb tanulmányi megmérettetéséé.  Tovább »

Belevetnétek magatokat a tanulásba, de valahogy nem tudtok koncentrálni, vagy nem tartjátok elég hatékonynak a tételek átnézését?  Tovább »

Aki az érettségi kezdetéig nem teljesíti az ötven óra közösségi szolgálatot, egyetlen tárgyból sem tehet vizsgát - hívta fel az Oktatási Hivatal az...  Tovább »

Már csak néhány napig kell iskolába járniuk a végzős gimnazistáknak és szakgimnazistáknak - az érettségi előtt pár nappal mindenhol megtartják a...  Tovább »

hirdetés

Már nincs három hét az érettségiig, de még mindig érdemes gyakorolni.  Tovább »

Neked menne a matek érettségi ha ma lenne a nagy nap? Töltsd ki a tesztünket és megtudhatod! Öt rövid kérdés, és válasz.  Tovább »

Sok pontot veszíthettek a matekérettségin, ha a "lényegesebb részszámításokat" nem írjátok le, csak a számológéppel megkapott végeredményt adjátok...  Tovább »

Második kör történelem évszámokból. Neked mennyi menne? Emlékszel még mindre?  Tovább »

Mindenki használhatja a függvénytáblát, de talán kevesen tudják igazán hatékonyan forgatni egy vizsgahelyzetben.  Tovább »

A Napflix unalmas repetitív videókat mutat a felhasználóknak.  Tovább »

Elkésni, puskázni, félvállról venni az egészet? Egyiket sem érdemes - az érettségi fontos záróvizsgája a középiskolának.  Tovább »

Kiírásunkra, miszerint a ti vicces, érdekes, hihetetlen érettségi történeteiteket is várjuk nagyon sok válasz érkezett.  Tovább »

Kiírásunkra, miszerint a ti vicces, érdekes, hihetetlen érettségi történeteiteket is várjuk nagyon sok válasz érkezett.  Tovább »

Kevesebb, mint egy hónap, és elérkezik a középiskolások legrettegettebb időszaka: az érettségi.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X