Segítenek fellebbezni, ha valaki szabálytalanságot lát.  Tovább »

Miért nem sikerül a tanulásra koncentrálni pár nappal a szóbeli érettségi előtt? Eláruljuk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nincs veszve semmi, ha épp a szóbelire betegedsz le, vagy lerobban alattad a vonat.  Tovább »

hirdetés

Mikor kell új tételt húznotok a szóbeli érettségin? Hány pontot szerezhettek, ha csak a második tételből tudtok felelni?  Tovább »

Június 19-én kezdődnek a középszintű szóbeli érettségi vizsgák, a 2017-es tavaszi vizsgaszezon egészen június 30-ig tart majd.  Tovább »

Megszüntetné a kötelező közösségi szolgálatot a középiskolásoknál a Független Diákparlament.  Tovább »

Hétfőn kezdődnek a középszintű szóbeli érettségi vizsgák.  Tovább »

Az emelt szintű érettségi vizsgák után kezdődnek a középszintű szóbelik.  Tovább »

Lassan vége az emelt szintű szóbeli érettségiknek, sok végzős azonban már most látja, hogy a vizsgák nem egészen úgy sikerültek, ahogy szerették...  Tovább »

Egész nap a középszintű szóbeli érettségire készültök? Itt találjátok cikkeinket, amelyekben fontos infókat találtok.  Tovább »

Jövő hétfőn startol a középszintű szóbeli érettségi időszaka, és bár addig nincs már hátra sok, még nem késő egy kicsit készülni rá.  Tovább »

Már csak pár nap van a középszintű szóbeli érettségi vizsgákig - egyetemistákat és pályakezdőket kérdeztük arról, mi jut eszükbe a szóbeliről...  Tovább »

Módosítaniuk kell az érettségizők szüleinek a családi adókedvezményről a munkáltatójuknak adott nyilatkozatukat.  Tovább »

Milyen szempontok alapján értékelik a tanárok a középszintű szóbeli biológiaérettségit? Itt minden részletet megtaláltok.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X