Megjelent a HVG középiskolai rangsora, megkezdődött az őszi érettségi és a keresztféléves felvételi, és hivatalosan is vége a genderszaknak - ezek...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a szakmai érettségi vizsgák feladatsorait és a megoldásokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyilvánosságra hozta a tegnapi angolérettségi feladatsorait és megoldókulcsait az Oktatási Hivatal, most ellenőrizhetitek a válaszaitokat.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a közép- és emelt szintű matekérettségi feladatsorát és megoldókulcsát az Oktatási Hivatal.  Tovább »

hirdetés

A közép- és emelt szintű földrajzérettségi feladatsorát és megoldókulcsát is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a hétfői magyarérettségi feladatsorait és megoldásait.  Tovább »

Milyen feladatok leszenek a középszintű földrajzérettségin? Hány részből áll a feladatsor, és mennyi időtök lesz a megoldásra?  Tovább »

Hétfő reggel a magyarérettségivel kezdődik a 2018-as őszi érettségi szezon.  Tovább »

Hétfőn a magyarérettségivel kezdődik a 2018-as őszi érettségi szezon.  Tovább »

Hétfőn a magyarral kezdődik a 2018-as őszi érettségi szezon.  Tovább »

Milyen feladatok megoldásához használhattok szótárt a közép- és az emelt szintű idegen nyelvű érettségin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Előrehozott érettségit tesztek angolból, németből vagy más idegen nyelvből? Mutatjuk, milyen feladatokból áll a középszintű írásbeli.  Tovább »

Melyik az az állás, amihez elég egy érettségi és 750 ezer forintnak megfelelő fizetést lehet kapni?  Tovább »

Ha átfogóbban szeretnétek készülni a közelgő érettségire vagy éppen tudjátok, hogy mi az a témakör, ami nehezebben megy, a következő online...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X