Mit jelent pontosan, hogy előzetes ponthatárokat húztak az egyetemen, és ez milyen szakokra vonatkozik? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Emlékeztek még azokra az évszámokra, amelyeket a töriórákra kellett bemagolnotok? Most kiderül.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Idén is megtartja a próbaérettségi napot a Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítője.  Tovább »

A végzős középiskolásoknak nem csak az érettségin kell teljesíteniük, előtte ötven óra közösségi szolgálatot kell vállalniuk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az alap- és osztatlan képzésekre 280 pont alatt nem lehet bekerülni. De mit tehettek, ha nincs ennyi pontotok?  Tovább »

Milyen eredményt kell elérni az emelt szintű érettségin ahhoz, hogy az egyetemi-főiskolai felvételin többletpontot kapjatok érte?  Tovább »

Mi a teendő, ha elkeveredik az érettségi bizonyítvány? Kihez kell fordulni, és hogyan lehet pótolni? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Ha elkezdenétek a felkészülést az idei érettségire, akkor ezt az oldalt nézzétek meg.  Tovább »

Idén felvételiztek egyetemre vagy főiskolára? Nem fogtok unatkozni a következő hetekben - szakválasztás, jelentkezés, érettségi vár rátok.  Tovább »

Ha még nem tettétek meg, ideje még utoljára meggyőződni róla, hogy minden, a keresztféléves jelentkezéshez és pontszámításhoz szükséges dokumentumot...  Tovább »

Ha felvételiztek, akkor fontos tudnotok, hogy miért, mennyi többletpontot kaphattok.  Tovább »

Hogyan nézett ki érettségi tablóján Lázár János, Gyurcsány Ferenc, Palkovics László vagy Kövér László?  Tovább »

Milyenek a pontszámítási szabályok a 2018-as felvételin? Hány pontot ér a két kötelező vagy választható érettségi tárgy vizsgaeredménye?  Tovább »

Egyetemre felvételiztek és államilag finanszírozott képzéseket szeretnétek megjelölni?  Tovább »

Bizonyos feltételeket minden jelentkezőnek teljesítenie kell a felvételin, különben nem kerülhet be a kiválasztott képzésre.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X