Összesen hány államilag finanszírozott félévig tanulhattok az egyetemen, főiskolán? Vannak kivételek? Itt a válasz.  Tovább »

Mennyi idő alatt kell diplomát szereznetek, ha elkezdtetek egy szakot államilag támogatott formában? Mi a végső határidő?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egyetemre felvételiztek és államilag finanszírozott képzéseket szeretnétek megjelölni?  Tovább »

Maradhattok állami ösztöndíjas helyen, ha túlcsúsztatok? Mi történik a megmaradó félévekkel?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mennyi ideig maradhattok állami ösztöndíjas helyen, ha már túlcsúsztatok a képzési időn?  Tovább »

Hány félévig tanulhattok állami támogatással egyetemistaként vagy főiskolásként? Hogyan fogynak a félévek, ha több szakot végeztek párhuzamosan?  Tovább »

Mennyi ideig tanulhattok ingyen egyetemen, főiskolán? Kezdhettek-e újabb alapszakot államisként, ha egyet már elvégeztetek?  Tovább »

Csináltatok OKJ-s képzést, ezért nem tudjátok, mennyi egyetemi félévet támogat az állam? Újabb kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Mennyi ideig maradhattok állami ösztöndíjas helyen, ha már túlcsúsztatok a képzési időn? Mi történik a megmaradó félévekkel?  Tovább »

Hány félévig tanulhattok állami támogatással egyetemistaként vagy főiskolásként? Mi a helyzet akkor, ha több szakot végeztek egyszerre?  Tovább »

Mennyi ideig tanulhattok állami ösztöndíjasként alap- és mesterképzésen? Mi a helyzet az osztatlan képzéssel? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Hány félévig lehet államilag támogatott formában tanulni az egyetemeken, főiskolákon? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Mi az a közszolgálati ösztöndíj? Milyen szerződést kell aláírniuk a közszolgálati egyetem hallgatóinak? Hány félévet támogat az állam?  Tovább »

Hány államilag finanszírozott félévet kapnak a levelező képzésen tanulók? Mi a helyzet azokkal, akik hatéves képzésre járnak?  Tovább »

Azzal a szabállyal minden felvételiző tisztában van, hogy tizenkét egyetemi-főiskolai félévet finanszíroz az állam - de mi a helyzet akkor, ha a...  Tovább »

hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X