Hány szakot lehet elvégezni állami támogatással? Két alapszakon is lehet tanulni párhuzamosan? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Elveszíthetitek-e az államilag támogatott egyetemi-főiskolai helyeteket, ha nem tanultok elég jól vagy nem szereztek elegendő kreditet?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Negyvenegy szakon idén is előzetes ponthatárokat húztak - ezeken az alap- és osztatlan képzéseken csak azok szerezhetnek állami ösztöndíjas helyet...  Tovább »

Fontos, hogy tudjátok, mit kell vállalnotok, ha állami ösztöndíjas képzésre jelentkeztek a 2018-as felvételin.  Tovább »

hirdetés

Milyen szakokon húztak előzetes ponthatárokat? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Fontos, hogy tudjátok, mit kell vállalnotok, ha állami ösztöndíjas képzésre jelentkeztetek a 2018-as felvételin.  Tovább »

Csaknem 492 ezren tanultak állami ösztöndíjas formában az elmúlt három évben a magyar felsőoktatásban - írja az Oktatási Hivataltól származó...  Tovább »

Fontos, hogy tudjátok, mit kell vállalnotok, ha állami ösztöndíjas képzésre jelentkeztek a 2018-as felvételin.  Tovább »

Mennyit pénzt kell visszafizetnetek az államnak, ha félbehagyjátok az egyetemet, és másik képzést sem kezdtek el? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Nem tetszett a képzés? Másra számítottáll és lelépnél az egyetemről?  Tovább »

Mit kell vállalnotok, ha állami ösztöndíjas képzésre szeretnétek jelentkezni? Fizetnetek kell, ha nem szerzitek meg időben a diplomát?  Tovább »

Elstartolt a 2016-os felvételi: milyen követelményeknek kell megfelelnetek, és milyen kötelezettségeket kell vállalnotok, ha állami ösztöndíjjal...  Tovább »

Hány szemesztert végezhettek el ingyen? A legfontosabb tudnivalók az állami ösztöndíjról.  Tovább »

Hány kreditet kell szereznetek, ha továbbra is állami ösztöndíjasként szeretnétek tanulni? Már az első félév után átsorolhatnak?  Tovább »

Akkor is vissza kell fizetnetek az állami ösztöndíjat, ha az első félév után meggondoltátok magatokat? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X