szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Néznétek valami jó karácsonyi filmet december 26-án a tévében? Utánajártunk, hogy milyen filmekkel készülnek a különböző csatornák és miből tudtok válogatni.

Szörny Egyetem

A Szörny Egyetem című mesében visszautazunk az időben és a Szörny Rt.-ben szereplő Mike és Sulley első találkozását nézhetjük meg. December 26-án 19 órától az RTL Klubon kiderül, hogy milyen egyetemi kalandok során váltak legjobb barátokká.  

Reszkessetek, betörők!

Ez a karácsonyi klasszikus idén sem maradhat le a képernyőkről. A kis Kevin a második részben kénytelen az ünnepeket egyedül New Yorkban tölteni. A harmadik rész pedig négy tolvajról szól, akik egy szupertitkos adatokat tároló mikrochipet próbálnak megkaparintani, de ennek lába kél. A nyomok egy csendes kertvárosi házba, a Pruitt család otthonába vezetnek. A második részt 13:25-től, a harmadikat 20:40-től nézhetitek meg a tv2-n.

Négy karácsony

Kate és Brad kerülik a karácsonyi összejöveteleket, és elképesztő indokokkal húzzák ki magukat a kötelező családi ünnepségek alól. Egy élő közvetítésnek köszönhetően azonban lebuknak, és kénytelenek lesznek végig látogatni az elvált szülőket, így négy összejövetelen is részt kell venniük. A filmet 21:00-tól nézhetitek meg a Viasat 3 tévécsatornán.

Télapu 3. - A szánbitorló

Néhány éve Scott Calvinből egy szerencsétlen baleset folytán Télapu lett, aki jól is érzi magát így. Csakhogy a gonosz Zúzmara Jack szemet vetett a munkájára és Télapu szerelésbe bújik. Scott azonban nem hagyja annyiban a dolgot, és a barátai segítségével mindent megtesz, hogy megmentsék a karácsonyt. Ezt a filmet 20:15-től adják a Duna csatornán.

Programajánló a szünetre: ezeken a jégpályákon korcsolyázhattok teljesen ingyen

Bár a havazás elmarad, a korizáshoz elég téli az idő. Most összeszedtünk pár ingyenes budapesti korcsolyapályát, ahol kikapcsolódhattok a szünetben.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.