szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Bár a havazás elmarad, a korizáshoz elég téli az idő. Most összeszedtünk pár ingyenes budapesti korcsolyapályát, ahol kikapcsolódhattok a szünetben.

Újpesten ingyenesen korizhattok

2019. november 29-étől az ingyenes Újpesti jégpálya vár benneteket az időjárástól függően február 17-ig az újpesti Szent István téren.

Hétfőtől péntekig 15 és 20 óra között, hétvégén pedig 9 és 14 óra, valamint 15 és 20 óra között használhatjátok. Korcsolya itt is bérelhető, a pálya 2020. február 16-ig lesz nyitva.

Zuglóban is csúszkálhattok

zuglói Bosnyák téren idén is van ingyenes korcsolyapálya 2019. december 1-jétől, illetve hétvégénként adventi vásár is. Tanítási időben, 8-tól 15 óráig az óvodai és iskolai csoportok, délután pedig bárki használhatja, az önkormányzat térítésmentes korcsolyabérlési lehetőséget is biztosít.

Hol lehet még korizni?

Városligeti műjégpálya

A nagy klasszikus nem maradhat ki a felsorolásból, itt azonban van belépő, ami nem is olyan olcsó, de lássuk be, a városligeti műjég a legszebb: hétvégén 1500, hétköznap 1000 forint a diákjegy, 6 éves kor alatt a pálya továbbra is ingyenes.

Adventi ünnep a Bazilikánál

Sajnos itt csak a kisebbek élvezhetik a csúszkálást: 14 éves korig ingyenes.

Elindult a 2020-as felvételi jelentkezés: itt találjátok a meghirdetett szakok listáját

Elindult a felvételi jelentkezés. A szeptemberben induló alap-, osztatlan mester- és mesterképzésekre, valamint felsőoktatási szakképzésekre 2020. február 15-ig lehet jelentkezni az E-felvételi felületen.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.