szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Elindult a felvételi jelentkezés. A szeptemberben induló alap-, osztatlan mester- és mesterképzésekre, valamint felsőoktatási szakképzésekre 2020. február 15-ig lehet jelentkezni az E-felvételi felületen.

A már elérhető felvételi tájékoztató tartalmazza a meghirdetéseket, az aktuális szabályokat, a pontszámítási módszereket és egyéb, az érvényes jelentkezéshez szükséges tudnivalókat. 

Az intézmények által meghirdetett szakok listáját itt találjátok. A képzésekről pedig bővebb infókat a szakleírásokban találhattok.  

Meddig jelentkezhettek?

A végleges jelentkezéseket legkésőbb 2020. február 15-én éjfélig kell rögzíteni. A jelentkezés hitelesítésének határideje később, február 20-án van. A hitelesítés legegyszerűbb módja ebben a felvételi eljárásban is az Ügyfélkapus hitelesítés.

Az online tájékoztató január végéig még frissülhet a hivatalos kiegészítéssel, amely tartalmazza a megjelenés után történt esetleges változásokat - hívja fel a figyelmet a felvi.

Középiskolai felvételi 2020-as tudástár: itt vannak a legfontosabb dátumok, szabályok

Nemsokára beindul a középiskolai felvételi szezon is, hiszen múlt héten nyilvánosságra hozták a 2020-as középiskolai írásbeli felvételi jelentkezési lapját. Most összeszedtük a legfontosabb dátumokat és szabályokat.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.