szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Közelegnek a ballagások, de még nem tudjátok, mivel lepjétek meg tanáraitokat? Összegyűjtöttünk nektek néhány kreatív ötletet.

Tányér falikép a nevekből

Nincs szükségetek másra, csak egy tányérra és néhány filctollra, amellyel porcelánra lehet írni, rajzolni. A tányérra rajzolhattok a képen látható módon egy nagy fát, amelynek a levelei az ujjlenyomataitok lesznek, és ezt mindenki aláírja, de akár pálcikaemberként le is rajzolhatja magát az osztályba járó összes diák. Miután elkészült az alkotás, nincs más dolgotok, mint kisütni a porcelán tányért – mindezt az előírásnak megfelelő hőfokon és ideig –, majd ragasztanotok egy akasztót a tányér hátoldalára, és kész is a falikép.

Pinterest

undefined

A hét legjobb ballagási ajándék tanároknak - pár száz forintból, saját kezűleg

Közeledik a ballagás, de még nem tudjátok, milyen ajándékkal búcsúzzatok a tanároktól? Mutatunk néhány saját készítésű, olcsó, de annál ötletesebb ajándékot.

Falióra nevekkel

A tányérhoz hasonlóan akár faliórát is készíthettek. Bár a képen egy ovis csoport búcsúajándéka látható, az ovis jelek elhagyásával ti is elkészíthetitek az órát. A kreatívboltokban vásárolhattok óraalapot, amelyet a mutatókkal együtt csomagolnak. Nincs más dolgotok, mint felosztani az óra beosztását és felírni a számokat, majd az egész osztálynak aláírnia az óralapot. Mindezt feldobhatjátok az osztályra jellemző rajzokkal, szimbólumokkal, de akár egy kedves üzenetet vagy idézetet is írhattok középre. Végül rögzítsétek a hátulján az óraszerkezetet. Ha ezen nincs akasztó, akkor ragasszatok egyet a hátuljára, és készen is van a saját készítésű ballagási ajándékotok.

Pinterest

undefined

Kedves üzenetek

Ehhez csak egy befőttesüvegre, az osztálylétszámnak megfelelő számú kis papírra és madzagra lesz szükségetek – valamint egy kis homokra, néhány kagylóra, egy kötéldarabra és egy saját készítésű címkére, ha a képen látható módon szeretnétek elkészíteni az ajándékot. De ezeket kiválthatjátok mással, és akár le is festhetitek valamilyen színűre az üveget, majd egy szalaggal köthettek rá egy nagy masnit. A kis cetlikre az osztály minden tanulója írjon egy-egy kedves üzenetet vagy emléket, aztán tekerjétek fel őket, és kössetek rájuk egy-egy masnit.

Pinterest

undefined

Édesszájú tanároknak

Vegyetek egy doboz csokoládét, és a csokispapírokat dobjátok fel néhány színes lappal és kedves üzenettel. Ez egy nagyon egyszerű ajándék, de garantáltan örülni fognak neki a tanárok.

Pinterest

undefined

Wellnesscsomag

Fiatalabb tanároknak remek választás lehet, ha beszereztek egy-egy arcmaszkot, illatgyertyát, füstölőt, fürdősót, csokit, teát – vagy bármit, ami csak eszetekbe jut, és alkalmas lehet a relaxáláshoz. Mindezt tegyétek bele egy olyan dobozba, amelyet beborítottatok csomagolópapírral vagy krepp-papírral. A doboz tetejére ragasszatok saját készítésű borítékot, amelybe egy kedves búcsúlevél kerülhet, valamint ragasszatok a boríték mellé egy lapot, amelyen felsoroljátok a doboz tartalmát.

Pinterest

undefined

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!