szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Bár idén nem sok helyre lehetett utazni, sőt egyáltalán kimozdulni, reméljük, a 2021-es éve jobb lesz. A következő appok persze nem csak az utazások jönnek jól, hanem a nyelvvizsgára készülőknek vagy a szorgalmas nyelvtanulóknak is hasznosak lehetnek. Itt vannak 2020 legjobb nyelvi appjai – 2. rész.

Az első részben már korábban bemutattuk a legjobb appot a kézírások lefordításához, a legjobb spanyol appot és azt is, amit akkor érdemes használni, ha képekről szeretnétek lefordítani a szavakat. Most jöjjön újabb három app a Life Wise listájáról.

A legjobb a hangalapú fordításban: Speak&Translate

Az appban tíz nyelv elérhető offline is - az amúgy elérhető 54 nyelvből. Mivel hangalapú fordításra tervezték, a felolvasáshoz férfi vagy női hangot, valamint a hangsebességet is ti állíthatjátok be.

A Speak & Translate ingyenesen letölthető és használható iOS-eszközökön.

A legjobb offline fordító: Microsoft Translator

Az app egyik legnagyobb előnye, hogy a benne elérhető nyelvek ingyenesen letölthetők offline használatra és maga az alkalmazás is ingyenesen használható előfizetés nélkül. Hasonlóan a többi apphoz, ennek is van kép- és hangalapú forítója is.

©

Itt próbálhajátok ki, ha Andoridos telefonotok van és itt, ha iOS-es.

A legjobban kinéző app: iTranslate Translator

A lista összeállítói szerint könnyen használható és gyorsan használható, működik benne a hangfelismerő, amivel szintén hangról-hangra fordíthattok több mint 100 nyelven. Valamint az appban különböző nyelvjárások közül is lehet választani (persze csak prémium hozzáféréssel).

©

Ez az alkalmazás is ingyenesen letölthető és használható mind Android, mind iOS eszközön, de sajnos egyhetes ingyenes próbaidőszak után fizetnie kell érte.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!