szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Kihasználnátok a nyarat egy kis angoltanulásra? Mutatunk egy olyan könyvsorozatot, amellyel egyedül, de mégis tematikusan vezetve haladhattok leckéről leckére.

Ha a lehető legolcsóbban szeretnétek megúszni a nyelvtanulást, akkor az önálló tanulásra tervezett English for Everyone könyvsorozatot érdemes kipróbálnotok. Mindehhez persze kell elég önszorgalom is, ugyanis nektek kell keretet szabnotok a tanulásotoknak.

Az legújabb részek az üzleti angolra specializálódtak, ezért különösen hasznos lehet akkor, ha már vagy egy biztos alapotok, ezzel ugyanis kellően kiegészülhet a szókincsetek, technikátok. Ilyen részeket találhattok benne, mint például ismerkedés az új munkatásakkal, kérdezés a munkahelyen vagy a munkakör leírása. Ezek pályakezdőként kifejezetten jól jöhetnek, ugyanis sok munkahelyen már alapvető követelmény a magabiztos angol nyelvtudás.

©
English for everyone

Az English for everyone könyvsorozat kiváló választás lehet az angoltanulás elkezdésére, kiegészítésére és mélyítésére is. A nyelvkönyvek lefedik az A1-C1 szinten elvárt nyelvtani, beszédértési és szókincsanyagot. A vizualitásra épülő tankönyv pedig segíti a szavak és a nyelvtan hatékony elsajátítását.

A beszédkészséget és a szövegértést segítő ingyenes online hanganyag is elérhető a sorozatból. 

Miután a nyelvkönyben alaposan átveszitek a tananyagot, a munkafüzetben mindegyik részt elmélyíthetitek különböző feladatokkal. Ezekkel ellenőrizhetitek, mennyire jegyeztétek meg az új szavakat, de mivel a legtöbb modulhoz még (ingyenes online) hanganyag is tartozik, a beszéd- és szövegértéseteket is fejleszthetitek többek között.

A második részben már az álláskeresés, állásinterjú is központi szerepben van, így ebben is sokat fejlődhettek, főleg, ha aztán a gyakorlatban is kipróbálhatjátok magatokat. A munkafüzetek végén pedig a megoldókulcsot is eléritek.

Több mint háromezren tettek eddig sikeres nyelvvizsgát online

Hogyan sikerült elindítani az online nyelvvizsgákat és hányan éltek eddig ezzel a lehetőséggel? Itt vannak a friss adatok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!