szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Új szavakat tanulnátok? Esetleg az angol nyelvtanotokat szeretnétek fejleszteni? Akkor ezeket az ingyenes alkalmazásokat érdemes letöltenetek.

Drops: 5 Perc nyelvtanulás

Ez a szótanulást segítő app a több órás magolás helyett, csupán naponta öt percet enged tanulni, ami mély fókuszt eredményez. Az alkalmazásban egyáltalán nem kell billentyűzetet használni, minden egyujjas csúsztatásokkal, érintésekkel működik. Az intelligens algoritmus automatikusan dobálja fel az egyre nehezedő kihívásokat és keveri a tesztek közé folyamatosan az új szavakat, hogy még véletlenül se kezdjetek el unatkozni. Az alkalmazással tanulható nyelvek közé tartozik – az angolon és a németen kívül – többek között a spanyol, francia, vietnámi, török, holland és a norvég.

©

Angol nyelvtani gyakorlatok

Az angol nyelvtan olyan alapvető készség, amelyet minden angol tanulónak alaposan el kell sajátítania. Ebben az alkalmazásban több mint 5000 nyelvtani gyakorlat segít, hogy fejleszthessétek a tudásotokat. Az egyes válaszokhoz egyértelmű magyarázatok is tartoznak, hogy könnyebb legyen a tanulás. Mivel az app teljesen angol nyelvű, ezért egy alapszintű tudás szükséges a használatához.

©

Tanulj németül – 5000 kifejezés

Az applikációval könnyedén és játékosan fedezhettek fel több mint ötezer, rövid beszélgetésekhez használt német kifejezést. Tizenegy szórakoztató játékkal gyakorolhatjátok a hallás utáni szövegértést, valamint fejleszthetitek az írás és beszédkészségeteket. Azt is kiválaszthatjátok, hogy kezdő, közepes, haladó vagy profi szinten vagytok, így a tudásszinteteknek megfelelő feladatokat kaptok.

©

Három ingyenes alkalmazás, amivel könnyebb kezelni a pénzügyeiteket

Sokszor megszorultok hónap végére? Szeretnétek átlátni, hogy mire megy el az a rengeteg pénz? Most három olyan ingyenes alkalmazást ajánlunk, amivel nyomon követhetitek és kézben tarthatjátok a pénzügyeiteket.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.