szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Nyelvvizsgára készültök a nyáron vagy szeretnétek nem merülne feledésbe amit tudtok? Szuper appokat ajánlunk androidra és iOS-re egyaránt.

Angol Szótanító

Az Angol Szótanító előre összeállított tanulási tervet is tartalmaz, jelenleg 5 700 angol szót és 6 400 angol példamondatot lehet megtanulni segítségével. A program az angol szavakat példamondatok segítségével szövegkörnyezetben, összefüggésében tanítja. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy más feladatok közben, félaktív időkben is tudjatok angolt tanulni. Androidra itt találjátok, iOS-re pedig itt.

Drops

A Drops nevű alkalmazás a mindennapi tanulást kihasználva tanít alapszavakat - szinte bármilyen nyelven. Vizuális ábrákkal sajátíthatjátok el különböző nyelvek különböző szavait. Így nyáron különösen izgalmas élmény lehet a játékos tanulás. Andoridra itt találjátok ezeket az alkalmazásokat, iOS-re pedig itt.

Xeropan

Ebben az appban anyanyelvű nyelvtanárok által megírt egyedi, aktuális témákat feldolgozó leckék, hanganyagok, videók vannak, amelyek az angol nyelv gyakorlati használatát állítják középpontba. Napi leckékkel és személyre szabott feladat sorozatokkal gyakorolhattok. Ha kifejezetten ismételni szeretnétek, akkor egy random, személyre szabott tesztsorozattal gyakorolhattok. Ha pedig a szókincseteket szeretnétek fejleszteni, több mint 8000 angol kifejezéssel megtehetitek. Andoridra itt tölthetitek le az appot, iOS-re pedig itt.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Ősztől indul a nyelvi diákhitel: kik vehetik majd fel az 500 ezer forintos támogatást?

A 2019/2020-as tanév októberétől kifejezetten a nyelvtanulásra is lehet majd diákhitelt felvenni? De kik jogosultak erre a támogatásra, és mekkora összeget lehet felvenni? Összeszedtük a legfontosabb infókat.