szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Letöltendőt kapott és a közügyektől is eltiltották azt a férfit, aki tavaly júniusban több mint kétmillió forint értékben lopott diákoktól és szülőktől egy gimnázium tanévzárója alatt.

Még tavaly beszámoltunk róla, hogy a XIII. kerületi Németh László Gimnáziumba besurrant a tanévzáró alatt egy férfi, és telefonokat, készpénzt, illetve bankkártyákat vitt el a tantermekből, amíg a gyerekek az ünnepségen voltak. A férfi az egyik bankkártyát később megpróbálta internetes vásárlásra használni, de nem tudott fizetni vele.

A rendőrség később egy felvételt is közzétett a feltételezett elkövetőről, végül XIII. kerületben a Béke utca és a Frangepán utca kereszteződésénél lévő villamosmegállóban sikerült őt elfogni. A férfi még azt is beismerte a kihallgatása során, hogy egy szombathelyi gimnáziumból, és egy újpesti intézményből is lopott.

Most a Pesti Központi Kerületi Bíróság egy év tizenegy hónap letöltendő börtönre és két év közügyektől való eltiltásra ítélte a 46 éves férfit - írta meg a 24.hu. A bíróság pedig a letöltendő börtön mellett 230 ezer forintos vagyonelkobzást is alkalmazott vele szemben.

Iskolaudvaron rongáló fiatalokat fogtak el a rendőrök

A két fiú egy tatabányai általános iskola udvarán elhelyezett fitnesz parkban rongált meg eszközöket. A tettüket beismerték.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!