szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A Szikszói Járási Ügyészség vádat emelt egy nő ellen garázdaság miatt. Az anya fiával együtt verte meg a gyerek osztálytársát.

Az esetről a Boon számolt be, ami még 2019. november közepén történt. Az anyuka ekkor ment be fiával kora délután az általános iskola egyik órájára, ahol az osztály előtt megfenyegette gyermeke egyik osztálytársát egy korábbi vitájuk miatt - írja az oldal.

Mindeközben fiú megütötte az osztálytársat, aki nem ütött vissza. Ezután édesanya is folytatta a bántalmazást: többször megütötte a fiút, és ruhájánál fogva rángatta - írják. A verekedésnek az iskola karbantartója vetett véget.

A bűncselekményért maximum öt év szabadságvesztés járna, de az anya beismerte bűnösségét, ezért a szülővel szemben az ügyészség közérdekű munka büntetésre tett indítványt - írja az ügyészség.

Újabb videó került elő, ahol diákok bántalmazzák tanárukat

Újabb tanárbántalmazásról került elő videó. Az eset most egy mezőtúri iskolában történt.

Ha úgy érzed, segítségre van szükséged, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másvalakiért aggódsz, ezt az oldalt érdemes megnézned.