szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Két helyszínen összesen 100 facsemetét ültettek el a kiskunhalasi diákok. A kezdeményezésben a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskolájának és Kollégiumának, illetve a Dékáni Árpád Szakgimnáziumának és Szakközépiskolájának kilencedik osztályos tanulói vettek részt.

A kiskunhalasi kilencedikesek közreműködésével hetven darab virágos kőris és platánlevelű juhar kapott új otthont az Esze Tamás lakótelepen, a Karács Teréz utcában pedig harminc japáncseresznye került a földbe – olvasható a halasinfo.hu-n.

A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum ezzel a kezdeményezéssel szeretné elérni, hogy a diákok már a szakképzési éveik alatt megtanuljanak felelősségtudatos döntéseket hozni a környezetvédelemmel kapcsolatban. Ezért a „Jövőnkért a jövő szakemberei” program keretében a tagintézmények első éves tanulói 100-100 fát ültetnek el Kiskunhalason, Kiskunfélegyházán és Kiskőrösön is.

©
©
©
©
©

Szülők és diákok tüntettek a műanyag étkészletek ellen, száműzik őket a tel-avivi óvodákból és iskolákból

Még idén száműzik az eldobható műanyag edényeket és evőeszközöket a tel-avivi óvodákból, valamint iskolákból, és saját, újrahasználható terítéket adnak az intézményekben ebédelő gyerekeknek - jelentették be hétfőn a helyi illetékesek.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.