szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Jövőre az ideinél jóval kevesebb szombati munkanapra és munkaszüneti napra kell figyelni, ugyanakkor három négynapos hétvégének is örülhetnek a munkába és az iskolába járók.

2020-ban két szombati munkanap lesz, az első ugyanakkor a diákokat nem érinti: augusztus 21. pénteket augusztus 29-én kell majd ledolgozni. A munkába járók így augusztus 20-tól 23-ig négynapos hétvégének örülhetnek.

A második szombati munkanap december 12-én lesz, december 24-ért "cserébe" kell dolgozni, illetve iskolába menni. A karácsonyi szünet így szintén négynapos lesz.

2020-ban még egy hosszú hétvégének örülhetünk, méghozzá Húsvétkor: április 10. és 13. is ünnepnap, vagyis munkaszüneti nap lesz, így négy egybefüggő napot lehet pihenni.

Mi várható még az idén?

Karácsonykor ugyan rekordhosszú, hatnapos lesz a pihenés (december 24-től 29-ig), ezért decemberben még két szombatot kell ledolgozni 7-én és 14-én.

Oktatási naptár: fontos események és határidők az év végéig

Milyen dátumokat kell megjegyezniük a keresztfélévben és a jövőre felvételizőknek, illetve a középiskolába jelentkezőknek? Milyen fontos események várhatóak még az idén az oktatás területén? Itt a teljes lista.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.