szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

2019. november 25-ig tölthetik fel dokumentumaikat azok a pedagógusok, akik a 2020-as minősítési eljáráson pályáznak pedagógus I., pedagógus II., mesterpedagógus vagy kutatótanár fokozatra.

A portfóliófelület és a mesterpedagógus és kutatótanár fokozathoz tartozó pályázati felület június 27-én nyílt meg, a különböző dokumentumokat november 25-ig kell feltölteni.

A 2020-as minősítési eljárásra 19 876 pedagógus jelentkezett, közülük 17 335-en kerültek be a 2020. évi minősítési tervbe.

Megnyílt a pedagógusok portfóliófelülete: november végéig lehet feltölteni a dokumentumokat

Június 27-én megnyílt a 2020-as - pedagógus I. és pedagógus II. fokozatok - minősítési eljárásaihoz kapcsolódó portfóliófelület, valamint a mesterpedagógus és kutatótanár fokozatokhoz tartozó pályázati felület. A dokumentumok feltöltési határideje 2019. november 25. - közölte az Oktatási Hivatal (OH).

Az Oktatási Hivatal oldalán - ebben a menüpontban - találtok útmutatókat a 2020-as minősítéshez, a különböző fokozatoknak megfelelően.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.