szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Június 27-én megnyílt a 2020-as – pedagógus I. és pedagógus II. fokozatok – minősítési eljárásaihoz kapcsolódó portfóliófelület, valamint a mesterpedagógus és kutatótanár fokozatokhoz tartozó pályázati felület. A dokumentumok feltöltési határideje 2019. november 25. – közölte az Oktatási Hivatal (OH).

Közleményükben azt írják: a 2020-as minősítési eljárásra 19 876 pedagógus jelentkezett, közülük 17 335-en kerültek be a 2020. évi minősítési tervbe.

„Az OH valamennyi érintett pedagógusnak, illetve nevelő-oktató munkát közvetlenül segítő munkakörben foglalkoztatottnak értesítést küldött a 2020. évi minősítésre jelentkezés elbírálásáról, elutasítás esetén a fellebbezés módjáról, a portfólió/pályázat feltöltésének módjáról, valamint – az érintetteknek – az eljárási díj befizetésének módjáról és határidejéről. Az értesítést minden pedagógus a KIR személyi nyilvántartásában rögzített személyes e-mail-címére kapta meg. Ezzel egyidejűleg az e-portfóliófelület és a pályázati felület is megnyílt, melyről az OH szintén értesítette az érintett pedagógusokat” - írják.

Itt vannak a részletek a pedagógusok 2020-as minősítési eljárásáról

Közzétette a pedagógusok 2020-as minősítési eljárásáról a legfontosabb információkat az Oktatási Hivatal.

A minősítési tervbe bekerült 17 335 pedagógusnak az e-portfólió, illetve a pályázat feltöltésére 2019. november 25-ig van lehetősége abból a munkakörből (és tantárgyból), amelyet a jelentkezéskor megjelölt.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!