szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Kásler Miklós javaslatcsomagját a kormány is támogatja.

Az emberi erőforrások minisztere szerda délután a Facebook-oldalán közölte:

Kezdeményezésemre azon hallgatóknak, akik szolgálatot vállalnak a koronavírussal szembeni küzdelemben, biztosítjuk a szemeszter könnyebb teljesítésének feltételeit. 

Mint írta, a kormány támogatja a könnyítésekre vonatkozó javaslatcsomagot, amelynek részleteiről hamarosan tájékoztatást kapnak az érintettek is. Majd hozzátette: "a hallgatóink önzetlen odaadással álltak hazánk szolgálatába, a kormány pedig elkötelezett példamutató önkénteseink támogatása tekintetében".

Kezdeményezésemre azon hallgatóknak, akik szolgálatot vállalnak a koronavírussal szembeni küzdelemben, biztosítjuk a...

Közzétette: Kásler Miklós – 2020. december 2., szerda

Korábban beszámoltunk róla, hogy a tesztelésben részt vevő egyetemisták közül sokan nem tudnak úgy tanulni, mint korábban, hiszen ezt a mintavétellel töltött munkaórák után kell megtenniük, ezért bizonytalannak érzik a félévüket. Az orvosi és egészségügyis hallgatók egyébként a tesztelésben eltöltött órákat gyakorlati tevékenységként is elszámoltathatják - jelentette be az ITM még novemberben. Azóta elkezdődött a munka, kedden pedig kiderültek a múlt heti adatok is. 

Szakváltás átjelentkezéssel: mutatjuk, mi lesz az állami féléveitekkel

Mi történik az ösztöndíjas féléveitekkel akkor, ha átjelentkeztek egy másik képzésre? Mi van akkor, ha egy képzés felénél elfogynak az állami féléveitek? Összeszedtünk mindent, amit az ingyenes egyetemi félévekről tudnotok kell. Olvasói kérdésre válaszolunk.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!