szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Hogyan tanulhattok programozást teljesen ingyenesen online, a világ legjobb egyetemein? Választhattok kurzusokat a Michigan Egyetemről, az Arizonai Egyetemről vagy a Johns Hopkins Egyetemről is.

Mielőtt választanátok, elolvashatjátok a korábbi véleményeket, vagy kereshettek nyelv, kezdési időpont vagy akár az alapján, hogy a képzés végén kaphattok-e hivatalos bizonyítványt.

Így tanulhattok angolul, spanyolul, franciául, kínaiul vagy németül. Választhattok programozást, kódolást, vagy adatokat elemezhettek és gyűjthettek különböző alkalmazások segítségével.

A kurzuslistát itt nézhetitek meg

Minden kurzusnál olvashattok a képzés céljáról, megnézhetitek a sillabuszt és arról is olvashattok, hogy miért érdemes az adott kurzusba belevágni.

Ha szükségetek van rá, segítséget és bővebb infókat kérhettek a tanfolyam készítőitől. és ha belelendültetek, kapcsolódó tanfolyamokat is találhattok. Illetve mielőtt döntenétek, megnézhetitek a korábbi értékeléseket és elolvashatjátok a végzett diákok véleményét is.

Így tanulhattok teljesen ingyen a világ legjobb egyetemein: íme, a kurzuslista

Ha még nem hallottátok, hogy a világ leghíresebb egyetemei világszerte ingyen kínálnak online tanfolyamokat, akkor itt az ideje körbenézni. Most egy olyan listát mutatunk, ahol ilyen ingyenes online képzéseket találhattok.