szerző:
Eduline

Megérkeztek első kommentek az érettségiről. Nem volt nehéz, de könnyű sem, ez a véleménye a legtöbb diáknak a feladatokról.

©

A gimiben a folyosón ügyeltem, amikor befejezték sokan 11 óra után és kijöttek. A legjobbak is azt mondták, hogy az elsőre kicsit/nagyon szűk volt az idő, a másodikra meg sok.

Szerintem jól ment,
puszi :))

Megvannak a középszintű magyarérettségi hivatalos megoldásai.
Az emelt szintű magyarérettségi hivatalos megoldásait is közzétették.

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat. A 2018-as érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Szerintem sem volt vészes..

Nem volt nehéz, de könnyű sem...

 Mit kell sírni? Szerintem laza volt inkább, mint novella.

Szerintem olyan menő lett, hogy kiteszik az iskolában.

Én egy kicsit bepánikoltam - ilyen volt a középszintű magyarérettségi a diákok szerint

Véget ért a középszintű magyarérettségi, diákokat kérdeztünk, milyennek tartják az idei feladatsort. Folyamatosan frissülő tudósításunkat itt találjátok a magyarérettségiről. "Szerintem könnyű volt, bár az első részében voltak olyan kérdések, amelyek ha nem is szívatósak voltak, de oda kellett figyelni és kétszer elolvasni a szöveget" - mondta az Eduline-nak Réka, a Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Gimnázium diákja.