szerző:
Eduline

Fontos teendőtök van, miután leadtátok a jelentkezéseteket: hitelesíteni kell, mégpedig ma éjfélig.

©

Ahogy arra már felhívtuk a figyelmet, február 20-ig kell hitelesíteni az egyetemi-főiskolai jelentkezéseket, amelyeket az idén is csak elektronikus úton, az e-felvételi rendszerében lehetett leadni.

A felvi.hu tájékoztatása szerint a beérkezett hitelesítő adatlapok feldolgozása néhány napot vesz igénybe. A feldolgozás eredményéről a jelentkezők e-mailben kapnak tájékoztatást, de az e-felvételi rendszerében is nyomon követhetik a jelentkezésük státuszát.

Arról, hogy pontosan hogyan kell hitelesíteni, bővebben itt olvashattok.

Fontos, hogy ha az ügyfélkapuval történő hitelesítés többszöri kísérlet után sem sikeres (pl. a természetes személyazonosítók karakterszinten eltérnek), ellenőrizzétek, hogy az E-felvételi jelentkezés során megadott adataitokat, teljes mértékben megegyeznek-e az Ügyfélkapun szereplő adatatokkal (pl. két utónév esetén mindkettőt rögzítette-e) ugyanis ez is fennakadást okozhat.

A jelentkezés hitelesítése nélkül jelentkezés érvénytelen. 

Felvételi kisokos: minden, amit tudni kell a hitelesítésről

Tegnap véget ért a 2018-as egyetemi-főiskolai felvételi időszak első része, azonban itt még nem ér véget a jelentkezés. Fontos teendőtök van, miután leadtátok a jelentkezéseteket: hitelesíteni kell. Ahogy arra már felhívtuk a figyelmet, február 20-ig kell hitelesíteni az egyetemi-főiskolai jelentkezéseket, amelyeket az idén is csak elektronikus úton, az e-felvételi rendszerében lehetett leadni.