szerző:
Eduline

A nekünk nyilatkozó szakértő szerint korrekt feladatlapot kaptak a középszinten vizsgázók.

©

Nem tartom nehéznek a feladatlapot, átlagosnak mondható - vázolta az eduline-nak a PTE-ÁOK ötödik évfolyamos hallgatója, az egyetem Szinapszis-mentora, oktató.

A hallgató elmondta, a középiskolai tematikából minden benne van a feladatok között, de mindenből a leggyakoribb esetekre kérdeztek rá.

Az esettanulmány tartalma izgalmas, ráadásul gyakorlatilag szimpla szövegértés, alap tárgyi tudással megoldható.

Bár a nyilatkoazó hallgató szerint szűkösnek tűnik a 120 perc, ugyanakkor a feladatok sem hosszúak, így akár még arra is lehet idő, hogy egyes részeknél hosszabban elgondolkodjanak a vizsgázók.

 

Kémiaérettségi: feladatsorok és megoldások elsőként itt!

Péntek reggel a közép- és emelt szintű kémiaérettségivel folytatódik az idei érettségi szezon - nálunk ma is mindent megtaláltok, beszámolunk a feladatokról, tanárokat és diákokat kérdezünk a vizsgáról, és persze jövünk a nem hivatalos megoldásokkal! A kémia érettségi nap támogatását köszönjük a Pécsi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karának.

Emelt szintű kémia érettségi felkészítő

Online képzés célja: Az előkészítő a 2018 májusi emelt szintű kémia érettségi írásbeli és szóbeli vizsgájára készít fel. | | Tudomány, szociológia, oktatás , Érettségi, nyelvvizsga , Érettségi felkészítők , Középiskola, érettségi felkészülés