szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Pontosan mennyi idő van még hátra a ponthatárhúzásig? Nézzétek meg a visszaszámlálónkon. Ha nem szeretnétek lemaradni a fontos információkról, akkor kövessétek az eseményeket az Eduline-on!

Ma este nyolc óra magasságában megjelennek az idei ponthatárok, ami több tízezer diák sorsát fogja eldönteni - kiderül, hogy melyik felsőoktatási intézményben folytathatjátok a tanulmányaitokat szeptembertől. Bár 2020-ban nem lesz fővárosi ponthatárváró buli, és korábbi információink szerint csak a a Pécsi Tudományegyetem állt elő online ponthúzó partyval, a közös visszaszámlálás idén sem maradhat el. Ezen a számlálón megnézhetitek, pontosan mennyi idő van még hátra a ponthatárok kihirdetéséig.

A felvételi eredményetekről sms-t fogtok kapni, de eset nyolc után az E-felvételiben is megnézhetitek, illetve az Eduline-on is beszámolunk majd róluk. A végleges ponthatárokon felül pedig az este folyamán friss statisztikákkal és elemzésekkel is készülünk majd, amikből megtudhatjátok, hol voltak a legmagasabb vagy éppen a legalacsonyabb ponthatárok, melyik szakra kerültek be a legtöbben vagy hol kellett a legtöbb pontot összeszedni a sikeres felvételihez. Ha mindez nem lenne elég, interjúkkal és beszélgetésekkel is színesítjük majd a ponthatárhúzást.

Amíg a végső eredményeket várjuk, itt nézhetitek meg a 2020-as felvételiről folyamatosan frissülő anyagainkat.

Ma jönnek a ponthatárok: minden, amit a menetrendről tudni kell

Ma este hozzák nyilvánosságra a felsőoktatási ponthatárokat, idén is a megszokott módon értesülhettek eredményeikről.

Idén felvételiztek? Várjátok velünk a ponthatárokat!

Ahogy már megszokhattátok, mi is készülünk az idei ponthatárhúzásra. Este nyolc órakor jövünk a ponthatárokkal - így megtaláljátok nálunk az összes egyetem összes képzésének végleges pontszámát. Ezen felül statisztikákkal és elemzésekkel is készülünk, amiből megtudhattok mindent az idei felvételi eredményeiről, pontszámairól és a hamarosan elinduló pótfelvételiről is.

Ha szeretnétek megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozzatok fel hírleveleinkre és kövessetek minket Facebookon