szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Elmarad a 2020-as fővárosi ponthatárváró buli, így a felvételi eredményeket sajnos nem tudjátok az előző évfolyamokhoz hasonlóan ünnepelni.

"Az Oktatási Hivatal a HÖOK Közhasznú Nonprofit Kft.-vel közösen szervezett Pont Ott Parti című eseményét idén a járványhelyzetre tekintettel nem rendezi meg" - írta az Oktatási Hivatal megkeresésünkre.

Ez azt jelenti, hogy a fővárosi - és nagyon valószínűséggel - a többi ponthatárváró buli is elmarad. Korábban utánajártunk, egyelőre a Pécsi Tudományegyetem állt elő online ponthúzó partyval.

A ponthatárok július 23-án, csütörtökön derülnek ki, addig is itt követhetitek cikkeinket a 2020-as felvételiről. Csütörtökön mi is csak a ponthatárokkal foglalkozunk, kövessétek az oldalt Facebook-on mert este 8-kor mi is kitesszük a listát. Lesznek még interjúk, elemzések, trendek és minden amire kivácsinak lehettek az idei felvételi küszöbbel kapcsolatban. Másnap pedig már jövünk a pótfelvételi infókkal.

Elindult a visszaszámlálás! Már csak egy hét van hátra a ponthatárhúzásig

Egyre közeledik a 2020-as felvételi ponthatárhúzásának napja és hamarosan kiderülnek a felvételi eredményei. De mennyi idő van még addig? Ezen a visszaszámlálón másodpercre pontosan megnézhetitek.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!