szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Egyre közeledik a 2020-as felvételi ponthatárhúzásának napja és hamarosan kiderülnek a felvételi eredményei. De mennyi idő van még addig? Ezen a visszaszámlálón másodpercre pontosan megnézhetitek.

Várhatóan 2020. július 23-án, este nyolc óra magasságában megjelennek a 2020-as felvételi pontok, ezzel párhuzamosan pedig sms-t is fogtok kapni az eredményről. Az eredmény azonban nemcsak sms-ből tudható meg, hanem este nyolc után az E-felvételiben is megnézhető, illetve az Eduline-on is folyamatosan beszámolunk majd róluk.

Bár a koronavírus miatt az idei Pont Ott Partik nem a megszokott módon fognak zajlani - az eltérő megoldásokról itt olvashattok részletesebben -, a közös visszaszámlás 2020-ban sem maradhat el. A következő számlálón megnézhetitek, pontosan mennyi idő van még hátra a ponthatárok kihirdetéséig.

Mit tehettek, ha nem, vagy csak jóval később érkezik az sms a ponthatárhúzáskor? Erről itt írtunk korábban. A 2020-as felvételivel kapcsolatos legfrisebb cikkeinket pedig itt találjátok.

Milyen esetben kérhettek jogorvoslatot a felvételi során?

Ha nem értetek egyet a besorolási döntéssel, jogszabálysértésre hivatkozva közigazgatási pert indíthattok. De hogy működik ez a folyamat? Mutatjuk a részleteket.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!