szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A koronavírus okozta veszélyhelyzet a felsőoktatási intézmények által szervezett felvételi, alkalmassági és gyakorlati vizsgákat is érinti. Mutatjuk, hol és milyen változásokra kell számítanotok.

A személyes megjelenést igénylő vizsgák lebonyolításainak változásairól – ilyen lehet például a vizsga időpontja és lebonyolítási módja, valamint a különeljárási díj összege – az intézmények a Felsőoktatási felvételi tájékoztató intézményi meghirdetéseket tartalmazó oldalain adnak részletes tájékoztatást – írja a Felvi.

Az új információkat a felvi.hu-n egy kiemelt szövegdobozban olvashatjátok, ha az Egyetemek, főiskolák menüpontban megnyitjátok az érintett szakot.

A módosított vizsgaidőpontokat és vizsgadíjakat egy összesített táblázatban itt találjátok. Fontos, hogy ez a táblázat csak a megváltozott adatokat tartalmazza, az ebben nem szereplő felvételi, alkalmassági, gyakorlati vizsgákhoz tartozó időpontokat és díjakat itt nézhetitek meg.

A vizsgák lebonyolításával kapcsolatos kérdéseitekkel közvetlenül a felsőoktatási intézményekhez fordulhattok bővebb tájékoztatásért.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!