szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli Kara, a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Kara, a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Kara – ezek az egyetemi karok vezetik a népszerűségi listát a 2020-as felvételin.

A Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli Karát összesen 6025-en jelölték meg az e-felvételi rendszerében, 5471-en állami ösztöndíjas helyet szereznének. A második helyen a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karát áll 5168 jelentkezővel, a harmadik a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara 4996 felvételizővel.

A negyedik a Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kara (4976 jelentkező), az ötödik a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara (4931), hatodik az Eötvös Loránd Tudományegyetem Gazdálkodástudományi Intézete (4431) hetedik helyen az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kar áll 4418 jelentkezővel.

A tízes listára felkerült a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Kara, a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kara és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara is.

A 2020-as felvételiről itt olvashatjátok cikkeinket.

Friss lista: ez a tíz legnépszerűbb szak a 2020-as felvételin

Megjelentek a felvételi statisztikák. Mutatjuk, hogy hányan jelentkeztek a 2020-as felvételin valamilyen alapképzésre, és hogy ezek közül mely szakok a legnépszerűbbek.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!