szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Kell-e újabb hitelesítő adatlapot beküldenetek, ha változtattok a szakok sorrendjén vagy új dokumentumot töltötök fel az e-felvételi rendszerébe? Olvasói kérdésre válaszoltunk.

Az lenne a kérdésem, hogy ha módosítottam a sorrenden, akkor kell-e újra hitelesítenem a jelentkezésem? 

Nem: a dokumentumpótlás, sorrend-, illetve adatmódosítás után nem kell újra hitelesítenetek a felvételi jelentkezést, azt azonban a rendszerben mindenképpen ellenőrizzétek, elfogadták-e a változtatást, illetve hitelesítették-e az újonnan feltöltött iratokat.

Felvételi dokumentumok: így kell feltölteni, ami elengedhetetlen a pontszámításhoz

Ha idén felvételiztek, már nincs sok időtök összegyűjteni és feltölteni a hiányzó dokumentumokat, ha eddig nem tettétek meg. Most összeszedtük, a pontot érő bizonyítványoknak és dokumentumoknak milyen adatait kell megadnotok.

A dokumentumpótlás és egyszeri sorrendmódosítás határideje július 12, azaz ma még van lehetőségetek módosítani a jelentkezéseteken.

Idén felvételiztek? Itt kiszámolhatjátok a pontjaitokat

Ha szeretnétek biztosra menni, már feltöltöttetek minden fontos dokumentumot, és szívesen kalkulálnátok a pontjaitokkal, próbáljátok ki az Eduline pontszámító kalkulátorát. Számolgatnátok? Itt megnézhetitek, milyen adatokat kell megadnotok, melyik pontszámítással jártok jobban, és hogyan működik a kalkulátor.