szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ha ti is a héten vizsgáztatok, vagy csak kíváncsiak vagytok, hogy milyen feladatokat kaptak az érettségizők? Most megnézhetitek a magyar, matek, töri, angol és a német feladatsorait és megoldásait mind a két szinten.

Itt nézhetitek meg, a helyes válaszokat a hétfői magyarérettségi középszintű feladatsorával együtt. Illetve itt nézhetitek meg a feladatsort és a javítókulcsot az emelt szintű vizsgáról.

Ha kíváncsiak vagytok, milyen feladatokat kaptak idén a matekérettségin a végzősök? Itt megnézhetitek a középszintű megoldásokat, itt pedig belelapozhattok az emelt szintű feladatsorba és a javítókulcsba is.

Az középszintű töriérettségi feladatsorát és hivatalos megoldását is közzétette az Oktatási Hivatal. Ha az emelt szintű töriérettségire vagytok kíváncsiak, akkor itt nézhetitek meg a feladatsort és a javítókulcsot.

Ha tesztelnétek magatokat vagy leellenőriznétek a megoldásaitokat, akkor az idei angolérettségi hivatalos megoldását és feladatsorát itt nézhetitek meg. Ha az emelt szint jobban érdekel, akkor a hozzá tartozó feladatokat és megoldásokat itt nézhetitek meg.

Itt pedig megnézhetitek, a helyes válaszokat a pénteki németérettségi középszintű feladatsorával együtt. Illetve itt nézhetitek meg a feladatsort és a javítókulcsot az emelt szintű vizsgáról.

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2019-es érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.