Érettségi-felvételi Eduline

Az összes megoldás egy helyen: itt nézhetitek meg a németérettségi feladatait és megoldásait

Elolvasom

Milyen feladatok voltak a középszintű németérettségiben? Hogy kellett megoldani az olvasott szövegértést, a nyelvhelyességet és az íráskészséget mérő feladatsorokat? Most megnézhetitek a mai vizsga nem hivatalos megoldásait egy helyen. A német érettségi feladatok nem hivatalos megoldásához nyújtott segítséget, köszönjük a Hágeni Távegyetem Budapesti Távtanulási Központnak.

Érettségi-felvételi Eduline

2020-as németérettségi: minden infó percről percre

Elolvasom

Ma a németérettségivel zárjuk az idei érettségi szezon első hetét. Ha szeretnétek elsőként értesülni a feladatokról és a megoldásokról, akkor tartsatok velünk, mivel ma is percről percre tájékoztatunk benneteket. A német érettségi nap szakmai támogatását köszönjük a Hágeni Távegyetem Budapesti Távtanulási Központnak.

Érettségi-felvételi Eduline

Itt találjátok az összes németérettségi feladatsort a korábbi évekből

Elolvasom

Az érettségi feladatsorok minden tantárgy esetében típusfeladatokra épülnek, így minden végzős diák fel tud készülni belőlük, mielőtt ő maga is megírná azokat a bizonyos „nagybetűs” vizsgákat. Hogy mi is a segítségetekre lehessünk, most megmutatjuk nektek, hol találjátok meg az eddigi németérettségi írásbeli feladatlapjait.

1 2 3