szerző:
Csik Veronika
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Fejfájás, álmatlanság vagy étvágytalanság az izgalom miatt? Ne izguljatok, előfordul. Most segítünk a relaxálásban, hogy a holnapi érettségit kipihenten kezdhessétek el.

A vizsgák előtt - nem csak az érettségi előtt - az egyik legfontosabb dolog, hogy kipihenjétek magatokat a nagy nap előtt. Azonban az izgalom sokszor keresztbe húzza a számításokat, most abban segítünk pár videóval, hogy könnyebben relaxáljatok vagy aludjatok el ma este.

A víz hangja

Legyen az eső, patak, vízesés vagy tenger, nagyon sok meditáció épít a víz hangjára. Okkal, hiszen ez egy olyan természetes hang, ami segíthet akár az elalvásban is. Ki ne aludna egy jót egy tisztáson a patak partján? Ha nálatok is működik, van egy jó hírünk: szerencsére nem nehéz 8-10 órás összeállításokat találni a neten.

Bármennyire furcsa lehet, a vihar hangjai is segíthetnek megnyugodni:

Az erdőben kirándulás nélkül? A természet hangjai nemcsak a vizes videókban lehetnek nyugtatóak, hanem a szárazföldön is:

A kalandvágyóknak csak a végtelenbe és tovább!

Van, akinek a klasszikus zene jön be, akár tanuláshoz, akár pihenéshez is jó lehet:

ASMR-videók a libabőrért

 Sokan vannak, akik a hétköznapi zajokat, kopogást, suttogást tartják megnyugtatónak - ez azonban másokat kifejezetten bosszanthat, úgyhogy csak óvatosan.

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2021-es érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.