szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A fővárosban most már 100 ezer forint alatt is lehet találni albérletet, méghozzá nem is keveset. A járvány miatt az albérletpiacon is nagy változások történtek.

Már most annyi a kiadó albérlet, mint az iskolakezdést megelőző főszezonban - írta meg a hvg.hu. A koronavírus-járvány miatt nagy változások történtek az albérletpiacon, ez az Ingatlan.com összeállításából derült ki. A cég vezető gazdasági szakértője, Balogh László elmondta: március eleje óta óriásit nőtt a kínálat, a mostani a júliusi-augusztusi főszezonéhoz fogható.

Év elején még arról írtunk, Budapesten a kiadó lakások átlagos bérleti díja 165 ezer forintra jön ki, a mostani adatok pedig azt mutatják, egy hónap alatt megtriplázódott a fővárosban 100 ezer forint alatti havi bérleti díjjal kivehető lakások száma.

Március közepén minden magyar egyetemistának ki kellett költöznie a kollégiumából, emiatt rengeteg ingázó diák költözött haza, vagy keresett magának ideiglenes lakóhelyet.

"Lényegében a falatot húzták ki a számból"

Hogy élik meg a nyelvtanárok a nyelvvizsgamentes diplomaszerzés bevezetését? Egy olyan tanárnő osztotta meg velünk véleményét, aki még a kormány elleni pertől sem riadna vissza.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!