szerző:
Eduline

Ha nyelvvizsgára készültök, akkor ez az oldal nektek is fontos dolgokat mutathat. Nem csak angolul, hanem németül, franciául és olaszul is tanulhattok vele.

©

Busuu nevű oldalt elsősorban azoknak ajánljuk, akik meglévő idegennyelv-tudásukat fejlesztenék tovább, vagy tudnak angolul, és egy második nyelvet sajátítanának el - az oldalon ugyanis nincs magyar nyelvű kurzus.

©

Az ingyenes verzióval is használhatjátok a szókincset, a szövegértést és az íráskészséget fejlesztő feladatokat, a fizetős verzióval hivatalos Busuu-oklevelet kaptok, és elérhetitek többek között a nyelvtani összefoglalókat, a mobilalkalmazást és a további leckéket, de ezért havi 4-12 eurót (körülbelül 1200-3700 forintot) kell fizetnetek.

Három alkalmazás, amivel játékosan tanulhattok nyelveket

Már sokszor ajánlottunk nektek olyan alkalmazásokat, amivel a nyelvtanulást könnyíthetitek meg játékosan. Most összeszedtünk ezekből hármat, amit a legjobbnak tartunk. Ha nyelvvizsgára készültök, nektek is érdemes kipróbálnotok őket. Doulingo Nem tudjuk elégszer ismételni mi sem, hogy nincs nyelvtanulós applikációs cikk Doulingo nélkül, és ez nem véletlen.